• Arkiv
 • Startsida
 • .

  AAAAAAAAAH, får ingen dator förrän på onsdag..........

  Hej på er

  Hej på er. Jag ursäktar min dåliga uppdatering, men så är det när man inte har någon dator. Den kommer hem till mig idag (HOPPAS JAG ANNARS BLIR JAG JÄTTEARG) så då ska jag fixa med det jag gjorde i skogen, hehe, asballt!

  Death

  Stod framför spegeln i två timmar idag och gav mig sedan ut i skogen. Vad jag pratar om får ni veta om ett par dagar (för jag har inte min dator just nu), så håll utkik!

  Barbapapa

  Mamma och jag har under några dagar varit och målat ett plank på en förskola.


  Tufft
  Sköna


  Verkligen?

  Jag har skaffat Twitter. Tänkte att jag inte skulle det eftersom att om jag skulle skaffa Twitter skulle jag vilja ha en mobil som jag kan uppdatera ifrån, för det händer ju mest saker när man inte sitter vid datorn, men nu har jag skaffat det i alla fall. Ska försöka lära mig det och uppdatera där, så följ mig om ni vill. Ni kanske redan har sett ikonen längst upp till vänster på min blogg? Om inte, titta då!

  Photo booth


  <3

  Vi var så glada, så töntiga, så awesome! Tipspromenaden var så mycket mer än en tipspromenad. När jag får tag på Jessicas bilder ska jag visa hur vi hade det, hihi.  .

  Skaffat jeansjacka, woho! Den är mammas gamla, väldigt snygg enligt mig. Visar den senare. Imorgon ska Jessica och jag mysa med tipspromenad i skolan med lite smått och gott. Skulle ju duschat ikväll kom jag på, så jag kunde fixat dip dye (fake) så att Jessica och jag kan vara coola tillsammans. Hinner nog göra det, kanske. Är så sjukt sugen på P&L nu!!!!!!!!!!!!!!!

  SötCosmos


  Happy day!

  Börjar med att vakna upp bredvid den finaste killen och slutar med att beställa festivalbiljett, hur bra!?!?


  Hej

  Tja på er mina söta små läsare, och hej på er också mina fula stora läsare! Morgonen var så efterbliven att det var kul. Tåget var försenat ett antal minuter p.g.a en tattig lokförare som skulle stanna överallt där det inte fanns något folk som skulle på, eller av. Tåget luktade dessutom så jävla äckligt! Det brukar ju lukta bajs, det är man ju van vid, men detta var sjukt äckligt alltså, fick kväljningar. Kom tjugo minuter för sent till stationen och fick dessutom gå av 6 hållplatser bort från fastlandet, missade ungefär tre bussar men hittade som tur var en buss till Brinell. Japp, vi hittade en buss, den bara låg där, och "den tar vi" tänkte vi. Kom i tid till skolan i alla fall vilket var tur eftersom att dagen började med nationella i engelska. Trevlig dag annars. Sov som en gris på vägen hem.

  Vad kan vara mer passande till detta inlägg än en bild på mig tillsammans med en söt kamelman och hans kamel!??!?


  120501

  Trevlig kväll igår. Har dock inte blivit lurad så mycket på länge. Det är första april man ska luras, inte första maj. Nu doftar det grillat från altanen, underbart!