• Arkiv
  • Startsida
  • -






    NYÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

    Nyårsafton idag, om någon har missat det alltså. Senare sticker jag och träffar Jessica och Mickan. Vi ska äta mumsig mat och vid midnatt blir det fyrverkerier. Får se vad som händer mer, hihi. Lär bli ett awsome slut på året i alla fall. Ska visa er sen hur mina kläder och hår och smink och allt ser ut.

    Haha, ja..från förra nyår.


    Star Wars

    Mysig kväll med Calle igår. Vi tittade på Star Wars, och det var faktiskt första gången i mitt liv jag såg en Star Wars-film, mehe. Snart ska jag och familjen åka till gammelmormor som fyller 89 år.

    Why complicate life?


    Ni ser väl vilka det är?


    Funnybunny

    Jönköping igår var awesome. Skrattade så jag nästan kissade på mig. Köpte lite kläder, bl.a outfiten till nyår. Skönt att den är klar. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Nu ska jag i alla fall äta frukost. Blabla, hejdå på er.


    Work in progress


    Shopping nästa

    Idag har jag varit hos mormor och morfar nästan hela dagen, ätit och fikat och så. Imorgon ska jag och Jessica till Jönköping och shoppa, mahahah, finally! Yeah, and that's it.



    Wobido

    Sitter här tillsammans med min kusin Ingrid (som jag träffade nu för första gången på två år tror jag) och leker lite med min nya ritplatta, hihi! Trevligt folk och bra julklappar gör denna julen bra. Fick fyra böcker plus att jag har två till som inte är utlästa, så nu har jag böcker så det räcker ett bra tag. Det som är jobbigt är ju att jag nästan måste börja med att läsa klart en gammal bok, och det känns ju lite långtråkigt, ehe. Ska visa en bok här sen i alla fall, Naturfenomen. Perfekta boken för mig, den är sjukt bra redan!

    Ett hunddagis som vi ritade tillsammans, hihi, gulligt.



    GOD JUL

    Jag önskar er en God Jul!



    Julen är här. Nej, men snart.

    Nu är det lov! Igår åkte jag pulka med Jessica. Vi var själva i hela backen så det var mysigt. Det ligger många paket under granen nu, mihihih. Julafton om 2 dagar. 2012 om 10 dagar.


    Photoshop

    Den här bilden är ritad i Photoshop och är den första bilden som jag använde ritplatta för att skapa. Även första gången jag ritade i Photoshop. Gjord i skolan btw.


    Färglagd

    Remember this picture? Lade upp den för ett bra tag sedan. I alla fall så färglade jag den i Photoshop igår, inte alls avancerat men ja.



    NYAN

    Diggar loss tillsammans med Jessica och Nyan Cat!!!



    Christmas tree

    Tja.

    I skolan har vi börjat arbeta i photoshop. Rita eller redigera bilder osv. Jag började färglägga en teckning som jag skannade in i datorn. Använde ritplatta för första gången och det var awesome. För er som inte vet vad ritplatta är så är det en platta som man kopplar in i datorn, och så använder man en penna (som man har istället för musen då) och drar på plattan, väldigt enkelt att använda när man ska rita i t.ex photoshop då.

    Direkt när jag kom till vetlanda tränade Jessica och jag yoga. I'm gonna get jättevig!

    Btw så satte vi upp granen igår och klädde den, jättemysigt.






    Har ni hört?

    Har ni hört den där om två kukar som skulle gå på bio?
    Den ena kuken sa till den andra: Hoppas det inte är någon erotisk film för jag orkar inte stå hela filmen.

    Vill hoppa runt och göra glädjerop!

    Kom nyss hem från ett AWESOMELSVNDLBNVSMBKNSÖDMVÖDVMDÖLLVMSÖDVMASBRA luciatåg som gjordes av esteterna här i Vetlanda. Helt otroligt bra, och gospel på slutet gjorde ju allt så awesome! Blir så glad av gospel. Träffade Calle efteråt (han deltog, mihi) och det var också braaaa, blir så glad av Calle. Så nu känner jag mig lycklig. En lyckad kväll och jag kan sova gott inatt!


    Painting all my dreams the color of your smile

    Kom hem från min söta bajskorv för en stund sedan. Han är underbar han! Nu är jag jättetrött egentligen men jag känner ändå inte för att sova. Kanske kollar på någon film. Imorgon kanske jag ska dansa zumba med mamma, om det fanns någon plats kvar till mig.





    School update

    Jag höll tal idag på morgonen. JAG höll TAL! Gick förvånansvärt bra faktiskt. Mitt tal handlade om rymden och mina tankar om det. Det var baserat på en krönika jag skrev i nian. Ni som har läst min blogg ett tag vet vilken jag pratar om. Fick också tillbaka sammhällsprovet om FN nyss och jag var en av de 6 (haha, fail) som klarade provet. HAPPYHAPPYHAPPY. Nu sticker jag på historialektion, ciao!

    Gammal bild men bättre än inget.

    När dina ögonlock lever sitt eget liv

    Ni vet när man är sådär trött, så trött så ögonlocken lever sitt eget liv och man kan knappt inte göra något annat än att blunda. Så trött var jag idag när jag satt i skolan på morgonen och väntade på att första lektionen skulle börja. Det var sjuukt jobbigt! Kändes som att jag tagit värsta feta dosen med sömntabletter. Well well, på bilden håller jag på med en tavla, är awesomenöjd än så länge men den är ju inte klar än så vad som helst kan hända. Hoppas den blir awesome.

    När jag öppnade dörren ut från skolan idag blev jag faktiskt chockad, hehe. Det stod tre tjejer där ute med ryggen mot blåsten och de stenhårda hagelkornen som kom som missiler mot dem, och de blåste typ bort. Det lät hur mycket som helst av de där haglet, usch! och så gick jag ut..och det var sjukt, haha. Typ som i barnen i Bullerbyn när de går till skolan i den värsta snöstormen, så var det för mig. I motvind med isbitar som snärtade mig i fejset, såg inte vart jag gick heller. Hann i alla fall med bussen och det var ju bra.

    FUCK svenskalektioner!



    Ja, tyck synd om mig.

    Satt i soffan och tittade på tv. Det blev reklam. Jag halvsprang glatt iväg till mitt rum för jag skulle till datorn. Min fot fastnade på något konstigt sätt i tröskeln (den är inte ens hög) och foten lyftes inte. Smällde i tårna rejält. Jag ramlade handlöst ner på golvet med en duns. Landade på sidan. Detta ledde till ett hack i tån, dvs en blödande tå, och ett rött, väldigt ömmande lår. Fällde ett par tårar. Buhu. Nu ska jag installera Roller Coaster Tycon 3.



    Think about it


    Cheeseballz och polly

    Haft en rolig och mysig dag/kväll med pojkvännen och nu ska jag nog titta på The Walking Dead. Har även satt i töjningar i öronen på 10mm, dock inte helt i än eftersom att jag hade 8mm innan.



    Oh, so quiet

    Efter att ha fått rysningar av Moas framträdande och blivit tårögd av Amandas så är jag helt säker på vilka jag tycker ska få uppträda i Globen!

    Edit: Fast Robin är ju ganska grym han med kom jag på nu.

    1 december

    KOLLA VAD SÖT ADVENTSKALENDER JAG HAR! Hihi.


    Sötisen som fanns bakom lucka 1.

    Me so cool