• Arkiv
 • Startsida
 • Måndag..

  Måndag, och ännu en skolvecka.. Skönt att det snart är sportlov! Idag ska jag bara kolla på tv och slappa, efter jag har pluggat till kemiprovet som vi har imorgon -.-

  Tänkte länka till en väldigt fin sång som mina gulliga vänner Emrik och Calle sjunger. De är med i en tävling där de kan vinna att spela in en låt i EMD:s studio! Så rösta, rösta, rösta, det skulle betyda så mycket för dem!
  LÄNK
  |
  |
  v
  http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=400#/rosta

  Bild på mig och min bästa vän
  11 år av vänskap

  Look of today

  Ska snart ära Chili Thai-mat, sen blir det att gå till Mickan, där hon och Jessica är. Får se vad vi hittar på, roligt blir det i alla fall!

  Så här ser jag ut idag

  Paranormal Activity 2

  Calle är här och nu ska vi kolla på Paranormal Activity 2, och äta godis!


  There's never a right time to say goodbye

  Blev än en gång inspirerad av musiken. Bilden är alltså ritad utav mig!


  Min favoritfilm

  Bra filmer det finns det, hur många som helst, men det finns en som har något extra. Titanic! Det går inte räkna till så många gånger som jag har sett den filmen. Jag tycker filmen Titanic är vacker. En överklassflicka orkar inte med det liv hon lever, och tänker ta sitt liv genom att hoppa ner från båten. Då, av en slump, ligger den fattiga killen, Jack, på en bänk precis vid aktern, där den här flickan, Rose, tänker hoppa. Han går sakta fram till henne, berättar länge om varför det inte är värt att hoppa, sen tar han hennes hand, och han har räddat hennes liv. Rose och Jack är sen ett par trots problemen som finns angående deras olika livsstilar. De håller ihop till slutet. "You jump I jump, right?" Jag älskar filmen! Jag kan till och med de flesta repliker, så många gånger som jag sett den.

  "I'm flying, Jack! I'm flying!"

  rUbRiK

  Onsdagar är väldigt slappa eftersom att vi har sovmorgon, tre lektioner, och slutar tidigt. Det är skönt! Nu har jag spelat piano ett tag, försökte lära mig When I look at you - Miley Cyrus. Gick ganska bra faktiskt, men lärde mig dock inte hela låten, det var för svårt ^^ Vid åtta blir det att kolla på Master Chef.

  ProMarkers

  Innan blev jag väldigt sugen på att rita, så jag gjorde det. Bilden nedanför är resultatet. Jag inspirerades av en textrad i en låt, "it kills me slowly not to be around you". Pennorna jag använde heter ProMarkers, vilka är en typ av tuschpennor, fast mycket coolare! Jag är faktiskt nöjd med resultatet. Vad tycker du?


  Tired, as hell

  Jag har varit jättetrött enda sedan jag vaknade och är det fortfarande, så ska nog lägga mig och vila sen, men först måste matteläxan bli gjord. Uppdaterar senare idag, tror jag. Bye!  Blabla

  Tjaa!

   

  Idag har det inte hänt så mycket mer än att Calle var här en liten stund, vilket var trevligt, som alltid! Om tio minuter ska jag lägga mig i sängen och kolla på Solsidan.

   

  Cambild på mig just nu!


  Någonting jag oroar mig för

  21 december 2012!


  Ja, jag är lite orolig för år 2012. Ibland känns det som om det bara är påhittat att världen ska gå under, men ibland kommer känslan fram att det faktiskt ska hända på riktigt. Mayaindianerna förutspådde det här för flera hundra år sedan, och varför skulle de ha fel? Det är klart att det kan vara helt fel, men tänk om det inte är det. Fler och fler naturkatastrofer händer ju nu, vilket kan vara ett tecken på att slutet är nära.

   

  Jag har tänkt på hur det skulle vara att falla ner i en stor spricka i jorden. Att bara falla och falla hur länge som helst. Tänk er känslan i magen alltså, hah, så otroligt läskigt! När man kollar uppåt så ser man bilar och människor som faller ovanför en själv, och när man kollar neråt ser man ännu fler bilar och människor som är på väg ner mot jordens mitt, till döden. Man har inget val, man bara faller, och väntar på döden.

   

  Jag tycker sånt här är sjukt spännande, men ändå helt otroligt läskigt!

   

   


  Min favoritårstid

  Jag gillar både vinter och sommar, men sommar är ändå bäst.

   

  Jag älskar när den första snön faller ner och lägger sig på marken, och första gången man går på snön. Det knastrar så härligt under skorna. Julen är ju under vintern också, och den är ju hur mysig som helst! När alla julstjärnor och julbelysningar har kommit upp är det så fint. Jag gillar stämningen som finns på vintern. Den är så mysig.

   

  Det bästa på året är när det blir varmt, då när man kan ta på sig sina sommarkläder. Ett linne och shorts, kan det bli härligare? Och när man, klockan elva på morgonen, cyklar till sitt badställe och badar och har det mysigt hela dagen. Man kan gå till stan och köpa en glass och sitta och prata, och njuta av det härliga vädret. Sommaren är bäst. Åh, vad jag älskar sommaren.

   

  Härlig bild från sommaren

  Dagens outfit

  Yäj, usb-portarna funkar igen, och här kommer en bild på dagens outfit!


  Linne - Gita Tricot
  Kofta - JC
  Strumpbyxor - H&M
  Halsband - JC

  Irriterad!

  Åh, mina usb-grejer funkar inte, så jag kan inte lägga in bilder på datorn eller använda datormusen. Jag blir så irriterad! Tänkte lägga upp dagens outfit, men det kan jag ju inte nu.

  Jag sitter och väntar på att Jessica ska bli klar så hon kan komma hit till mig. Medan jag väntar lite till ska jag nog spela något tråkigt onlinespel, bye!
  Bild från förra sommaren på Jessica och mig. Jag saknar sommaren!

  Punkt 1

  1. Jag älskar att sjunga!
  2. Jag tror på ett liv efter döden.
  3. Jag tycker att det är skönt att gråta ibland, för ingenting.
  4. Jag tycker att det är läskigt att gå själv ute när det är mörkt.
  5. Jag kan spela gitarr.
  6. Jag är glutenintolerant.
  7. Jag gillar att rita och är duktig på det. Funderar t.o.m på att välja "Estet, Bild och form" på gymnasiet.
  8. Jag spelar fotboll.
  9. Jag har tvångstankar.
  10. Jag tycker inte om att somna ensam, utan vill hellre ha någon som ligger jämte mig. Det känns tryggare då.

  En oseriös bild på lilla mig.

  The list

  Hittade en lista på min väns blogg, ihaveamuffin, som jag tänkte att jag kunde ha på min blogg också. Tror inte att jag gör alla punker men några ska jag göra ;)

  Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
  Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
  Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
  Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
  Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
  Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
  Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
  Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
  Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
  Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
  Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
  Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
  Dag 13 – Mitt drömbröllop.
  Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
  Dag 15 – Någonting jag ångrar.
  Dag 16 – Innehållet i min väska.
  Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
  Dag 18 – Vad jag åt idag.
  Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
  Dag 20 – Min favorit film.
  Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
  Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
  Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
  Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
  Dag 25 – Min favorithögtid.

  Skönt med helg!

  Skönt att det äntligen är helg! Har varit jättetrött varje dag hela veckan så jag är glad att det är fredag nu. Nu ska jag snart ta mig något att äta och sätta mig framför tvn och kolla på Masterchef.


  Första inlägget

  Hejhej

  Som ni ser har jag skapat en blogg och detta är alltså första inlägget. Får se hur det går med uppdatering och sånt, men jag ska försöka hinna med det. Om en stund ska jag sätta mig i soffan och titta på säsongens första avsnitt av Glee.