• Arkiv
  • Startsida
  • Jean Pierre

    Inte nog med att jag såg Rabih för några dagar sedan, idag såg jag även Jean Pierre (JP), från Paradise Hotell, haha, sick. Cyklade till stationen på morgonen och möte honom och typ "Whaaat!?". Som tur var visste Jessica också vem han var så jag kunde dela min förvånadgladchockadkänsla med henne.


    Calle sover

    Hejhej.
    För en stund sedan bakade Calle och jag negerbollar. De blev jättefina och nu väntar de i kylskåpet på att bli uppätna av oss. Calle blev så trött efter bakandet att han just nu ligger jämte mig och sover, sover, sover. Söt är han. Vid åtta ska vi, har jag bestämt, titta på Idol. Hejdå på er.


    Degdag

    Waaaaaah, har inte gjort någonting idag, bara legat i sängen hela dagen. Imorgon har jag bara tre lektioner och slutar vid ett, gött. Efter det ska jag träffa min underbaring. 


    Gammal och söt bild.

    Rabih Jaber

    Kom på att jag har en sak att berätta! Idag när vi satt på stationen i Nässjö och snackade gick plötsligt Rabih (ni vet han från Idol?) förbi oss bara sådär en halvmeter från våra fötter! Jessica och jag höll på att dö av garv, haha. Vet inte varför men jag blir alltid sån när jag ser någon som är så kallad känd. Kul var det i alla fall.


    Dag 3 - En låt som gör dig glad

    Så random och skön låt alltså, eheheh. Texten är väl inget som gör direkt glad eller så, haha, men diggar själva soundet och så. Lyssna på den!

    Circle Circle Dot Dot - Jamie Kennedy

    Shut your mouth, I just can't take it

    Tjenamoss. Moss, haha..
    Fick sluta tidigare idag så hann med tåget, yäj! Ikväll kommer Mickan och Jessica hit och så ska vi mysa i källaren med kortspel och film. Jag tycker det är så kul att träffa människor som man inte träffar alls ofta nu men brukade träffa hela tiden innan. Bara idag träffade jag två varav en jag inte sett eller pratat med på månader.

    Jag är generös med outfitbilder nu för tiden. Den mysiga tröjan är pappas jättegamla.


    Fikafika

    Idag hade vi bara två lektioner sedan var det Ettornas dag, då tvåorna fixar. Vi hade det jättechill och satt bara och ritade och åt massa kakor, muffins och kladdkaka. Idag har jag också varit duktig och gjort klart (nästan klart) en "uppsats" till historian, om Hades och hans dödsrike. Jag dras till evil and dark things alltså, haha. Ni får se en bild på en av tröjorna jag köpte när jag var i jönköping, jättejättemysig är den!
    Edit: Tröjan är köpt på Monki.




    Dagens

    Dagens outfit, och en litet smile på det!


    Linne - H&M
    Kofta - JC
    Strumpbyxor - Lind3x

    Föräldrarmöte

    Efter att ha kommit hem från skolan för ungefär två timmar sedan drar jag dit igen, på föräldrarmöte. Nej, jag är ingen förälder men barnen fick hänga med c:

    Snabb cambild på det med, ciao! (Haha, min näsa ser ut som en trollnäsa pga skuggan)

    Studiedag = Shoppa

    Imorgon är det studiedag och då ska jag till Jönköping och shoppa med Jessica och Mickan. Det blir kul! Snart blir det Idol och mackor i smörgåsgrillen, sen får jag se om jag tittar på någon film.


    De tuffaste killarna som finns!

    Dag 2 - En låt som du stör dig på just nu

    Det enda ordet man kan beskriva denna låten med är SÄMST. Den är seriöst så jävla dålig.


    We are beliebers

    Tjaa!

    Igår efter skolan åkte jag och piercade mig, som ni redan vet, och Jessica, Mickan och pappa följde med. Sen spenderades kvällen med Mickan och Jessica och vi var, hmm, random!

    Nu sitter jag i sängen med datorn och väntar på att Miami Ink ska börja. Ska göra lite frukost och sitta och äta den i sängen, myysigt, hihi. Ännu en mysig sak är att Calle kommer hit sen och sover här inatt. Min pirecing mår bra än så länge, gör bara liite ont på undersidan. Hejdå.



    Nypiercad, hihihihi

    IN ACTION





    THE RESULT



    Ye

    Nervösnervösnervös


    Yäyä, wowow

    Gutt att börja vid 11.50 imon :') Får sova ungefär 10 timmar, sköönt! Imorgon händer det dessutom något, hihihihi!!



    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RAGE PÅ DESSA BANANFLUGOR SOM ALDRIG LÄMNAR MIG IFRED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ond varelse.

    Your knowledge of other people

    Det är både intressant och läskigt hur mycket man får veta om olika människors liv när man åker tåg. Ibland får man höra djupa saker. För några veckor sedan var det en äldre man som började prata med en ensamstående mamma och hennes treåriga son. Jag satt i sätet bakom dem och hörde allt de sa till varandra. De kom in på varandras liv. Jag kan säga er att jag var nära på att börja gråta när mannen berättade en stor del av sitt liv för mamman. Nu är det så att jag åker väldigt ofta med denna mannen och varje gång jag ser honom tänker jag på det han berättade och jag kommer aldrig kunna sluta tycka synd om honom. Man får också höra saker som är mer åt skvaller, men det är ändå saker om någons liv liksom. Som sagt är det både intressant och läskigt, men jag tycker faktiskt om att höra på andra människor när de pratar, speciellt när de inte pratar till mig eller har en aning om vem jag är. Det är som att höra på en saga. Och man kan dessutom lära sig saker, som jag gjorde idag. En leopard klättrar i träd och strutsar är jättefarliga och bits!



    Chillidill

    Lektionen inställd och det betyder att jag och Lollo chillar vid datorn!

    Försening, statist och piercing

    På morgonen körde inte tåget i full hastighet för det var halt på spåret, på spåret, haha, vad vi hade kul åt det, och nu på eftermiddagen fastnade bussen i en bilkö och vi kom hem en halvtimme för sent, GREAT! Nu har jag dessutom en framtidsvision av Libyen att skriva som ska vara färdig tills imorgon. Imorgon har vi skolfoto och mitt hår är ugly as hell just nu :( En liten rolig grej som jag har att berätta är att jag ska vara med i en film! Dock inte så mycket då jag bara är statist, men lite i alla fall, hihi. Den skulle nog visas på SVT nästa år någon gång, awesome! Ska även pierca mig jättesnart, hihihihi. Teckningskursen i skolan är kul och det är intressant hur man kan lära sig att använda de olika hjärnhalvorna när man ritar.


    Intressant babbel

    Igår var okej, gick aldrig in på hotellet men hade det ganska mysigt på torget. Det bästa var att jag fick träffa personer som jag har saknat mycket, det var bäst!

    Slappdag idag! Köpte nya hörlurar (låter gammaldags att säga hörlurar) innan med eftersom att mina hade försvunnit, så nu kan jag lyssna på musik i bussen på hemvägarna från skolan. Imorgon ska jag träffa min snygging till pojkvän :') Nu har jag inget mer att informera er om, hejdå.


    Bild från Valborg på mig och Julia, som jag fick träffa igår för första gången på typ två månader eller något.

    Wöwöwöwöwö

    Cambilder från igår innan vi stack ut.



    WFT-moment

    Idag när jag, Jessica och Sophia skulle upp till andra våningen på stationen och hade gått halvvägs i trapporna (nej, vi tog inte hissen för de som är biff går i trappor) frågade två gubbar, som antagligen jobbade där, om vi skulle in i det rummet som de stod i ingången till. Det såg ut som något kontor. Vi tittade frågande på dem och sa "nej?", och då brast dessa två gubbar ut i gapskratt och sa högt "NEHE, VILKEN TUR!!!!". Detta var verkligen, som Sophia sa, ett WTF-moment! Lixom, haha?

    I skolan har vi börjat med teckningskursen och jag ser jättemycket fram emot att jobba med den! Vi ska lära oss hur man använder de olika hjärnhalvorna när man ritar, eller något sånt, och det verkar awesome. Nu skulle vi i alla fall börja med att rita en hand, ett ansikte och en stol som sedan samlas in, och när vi är klara med kursen får vi tillbaka de teckningarna så vi ser hur mycket vi har utvecklats.

    Kände nyss att jag bara inte ville gå på insparken imorgon, kändes bara blääääääääääääääääääääää..men får väl gå ändå, lixom. Har nada att ha på mig, verkligen N A D A, men frågade Jessica om jag fick låna ett klädesplagg av henne, men hon har inte svarat än. Hoppas hon är sneel c:



    Prutt

    Drar snart till Gif med Jessica och Mickan för att titta på fotboll. Blir kul! Var hemma från skolan idag pga magont och har fortfarande lite ont, men ska till skolan imorgon. Blablaa.

    Dag 1 - Din favoritlåt just nu

    Finns ju sjuukt många bra låtar så kan inte välja en favoritlåt, men visar en som jag tycker är väldigt väldigt bra nu.

    AVENGED SEVENFOLD - WELCOME TO THE FAMILY


    Random shiiiiiiiiiiiiit

    Nu ska jag lägga till fler justin bieber-låtar i min spotifylista. Efter att ha sett Never say never kan man inte annat än att tycka att han är braaa! Imorgon ska jag titta på fotbollsmatch som mitt gamla lag spelar. Blir troligtvis med Mickan och Jessica. På fredag är det insparken med! Brukar inte vara speciellt pepp på "discon" eller fest eller något sånt, haha, men man får väl bli fjortis för en kväll, eller hur? Vet dock inte vad jag ska ha på mig!!!!!!!!!!!!! Något rött ska det vara iaf, eftersom att det är trafiktema eller vad det hette. Grönt=Singel, Gult=På G, Rött=Upptagen.
    NU SATTES WEOLCOME TO THE FAMILY IGÅNG, ÄLSKA LÅTEN ALLTSÅ!


    Filmtime!

    Jag har nyss tittat på Red riding hood och nu ska jag titta på Bad techer och vid åtta blir det Idooooool! Imorgon ska jag träffa min bästaste sötplutt också, wonderful! :')


    SER DET INTE MYSIGT UT!?

    Boten Anna "på engelska"

    Haha, kuuuuuuul! Lite svårt att förstå första gången man ser den, jag tyckte inte det lät lika, men när jag sjöng med de engelska orden lät det faktiskt lika!


    Det här kommer jag sysselsätta mig med på bloggen framöver

    dag 1 - din favoritlåt just nu 
    dag 2 - en låt som du stör dig på just nu 
    dag 3 - en låt som gör dig glad 
    dag 4 - en låt som gör dig ledsen 
    dag 5 - en låt som påminner dig om någon 
    dag 6 - en låt från en film som du tycker 
    dag 7 - en låt som påminner dig om ett särskilt event 
    dag 8 - en låt som du kan utantill 
    dag 9 - en låt som du kan dansa till 
    dag 10 - en låt som får dig att somna/slappna av 
    dag 11 - en låt av ditt favorit band 
    dag 12 - en låt av ett band du hatar 
    dag 13 - en låt som är rolig 
    dag 14 - en låt som ingen trodde att du skulle tycka om
    dag 15 - en låt som beskriver dig
    dag 16 - en låt som du brukade gilla men som du hatar nu
    dag 17 - en låt som du ofta hör på radion
    dag 18 - en låt som du önskar att du hörde på radion
    dag 19 - en låt från ditt favorit album
    dag 20 - en låt som du lyssnar på när du är arg 
    dag 21 - en låt som du lyssnar på när du är glad
    dag 22 - en låt som du lyssnar på när du är ledsen 
    dag 23 - en låt som du vill ska spelas på ditt bröllop 
    dag 24 - en låt som du vill ska spelas på din begravning 
    dag 25 - en låt som får dig att skratta
    dag 26 - en låt som du kan spela på ett instrumen
    dag 27 - en låt som önskar att du kunde spela
    dag 28 - en låt som får dig att känna dig skyldig
    dag 29 - en låt från din barndom
    dag 30 - din favorit låt förra året vid den här tiden


    Untz untz

    Målad av mig


    Bring me to life

    Ville lära mig låten Bring me to life med Evanescence på piano innan så jag gjorde det. Det är inte piano i hela låten utan bara i början och slut så därför spelar jag bara början c: Spelar dock lite fel vid ett tillfälle men skit i det.



    Nu kan de mysiga årstiderna komma

    Nu vill jag ha vinter, kyla och snö! Det ska inte vara något slags mellanting (hata) som det är nu, iskallt ibland och sen kommer solen så det blir asvarmt och blabla. Nej, nu ska det bli riktig höst/vinter och jul och allt såntdär mysigt.



    Chili Thai nästa

    Nu bär det av mot Chili Thai, CIAO!

    Några bajsiga bilder på moiiiiiiiii


    I know you've missed me

    Tja! Vet att ni har saknat mig megamycket. Varje dag har ni suttit framför era datorer och tryckt på justarandomblog i blogglistan på favoriter, men ni har blivit lika besvikna varje gång. NU däremot ska jag försöka mig på det här igen, börja blogga mer regelbundet, yää.

    Ikväll ska jag och tjejerna till Chili Thai och mumsa i oss godsaker, hihi, mys.


    En outfit som jag hade för några dagar sedan.