• Arkiv
  • Startsida
  • Ear cuff


    I'm blue, I will pee on a guy, I will eat applepie, I believe I can fly

    Jag gillar mina nya byxor.


    Mina tavlor var i tidningen idag

    ...om än på en mycket liten yta, haha.



    Garanterat fler besökare?

    Vill ni ha garanterat fler besökare på eran blogg? Klicka då här och bli medlem. Det är enkelt och går snabbt, sen är det bara att börja samla besökare!

    Byebye

    Snart sticker jag till Hultsfred med Calle och tre andra bajskorvar och tittar på Adept!



    Angående pris

    Jag börjar det här inlägget med att svara på en fråga jag fick här på bloggen, nämligen vad det skulle kosta att beställa en teckning från mig. Det varierar p.g.a vad man vill ha, hur stort det är och hur lång tid det tar att göra, men 150kr och uppåt. Det tar oftast minst fyra timmar att få ihop något bra. Även att jag tycker det är kul så vill man ju ha lite för jobbet liksom, hah. Om någon skulle vara intresserad så är det bara ta kontakt, antingen mejla mig eller kommentera bloggen (men se till att skriva e-post eller blogg så jag kan nå er tillbaka i så fall).

    Avslutar med en akvarellmålning jag gjorde i skolan förra veckan. Dålig mobilbild.


    Akvarellskiss

    DET SER UT SOM ATT DET STÅR AKVARELLS-KISS I RUBRIKEN, HIHI!

    Visar en skiss som jag gjorde idag på lektionen. Akvarell och tuschpenna. Jag ska senare använda denna bilden som grund (eller vad man ska säga) för en större akvarellmålning. Denna bilden är ca 15x20cm.

    Man kan vända och vrida på den lite hur man vill.




    Free

    Idag är jag ledig för att de lektioner vi skulle haft är inställda, sköööönt. Ska snart gå ner till stan och köpa några block som behövs till skolan. Igår började jag även rita på en beställning. Det är så kul när folk uppskattar det jag gör och vill ha mina verk.

    Softishjag.


    Me, as a redhead


    Hej och hå

    Tränade vid 10.00 idag!!! Har i alla fall kalas för moster nu och om en stund ska jag dra till Calle. Snön öser ner. Hejdå.



    Före-bild

    Det här blir före-bilden på mitt hår, och så får vi se om några veckor om ricinoljan har gjort sitt jobb.



    Natti

    Med träningsvärk i hela kroppen efter styrkepasset igår och lent hår efter ricinoljan kryper jag nu ner i mysiga sängen för att läsa en av de bästa böcker.

    Reeeeeeed

    Skolan är ju underbar när det är så här! Sitta och göra något man älskar hela dagen med personer som får en att skratta och ha kul. Gjorde klart en akvarelltavla idag. Imorgon påbörjas ett porträtt av Harry Potter på pärlplatta, wish me luck.

    Sitter just nu med ricinolja i håret, hähäää. Det ska ju få håret att bli starkare och växa snabbare. Hoppas det blir så! Vill ha lååångt hår. Tänkte lägga ut före- och efterbild (som alla andra wääähä) så får vi se om det blir någon skillnad. Efter sommaren skulle jag verkligen vilja färga håret rött. Har blivit väldigt sugen på det, väldigt. Anledningen till att det i så fall blir efter sommaren är för att jag vill ha blondt hår i sommar (logiskt?). Mitt hår blir ju extra blondt på sommaren med, mihi.

    Såhär rött hår 




    Estetvecka

    Nu har estetveckan börjat och vi har BARA estetiska ämnen heeela veckan! Vi får göra vad vi vill i vilket material vi vill, men måste hålla oss till ämnet mod. Började idag med att rita ett porträtt av Oprah Winfrey. Tänke så att hon har ju hjälp jättemånga människor att få bättre självförtroende och att våga, genom hennes program. Alltså gett människor mod. Ska också försöka ge mig på akvarell (vattenfärg) under veckan.

    Totally amazing!


    Äppelträd

    Ett äppelträd som jag har ritat. Ritad med blyertspenna och röda färgpennor.


    Awesome!

    Någon gång i mitt liv ska jag tatuera hela armen. Antingen en helarmstatuering eller bara många tatueringar på en arm liksom. Det är ju sååå snyggt!





    Taggataggataggataggataggataggataggatagga

    Igår började dagen med att jag, mamma och pappa var på vernissage. Gick runt och tittade, och snackade lite om olika tekniker med han som hade målat alla tavlor. Det var najs. Sen träffade jag Calle, stack hem tilll honom och sov där, mys. Nu sitter jag här och gör läxa........................................................................................skrivit två läsloggar, BARA ÅTTA KVAR............................................................................................ Är sugen på smoothie. Är jättejättetaggad på träning nu! Har köpt kort och allt och började i torsdags, och på tisdag kör jag igen, wiho!



    Naturfenomen

    Nu till boken jag skulle visat för länge sedan, Naturfenomen. En bok som jag känner mig hemma i, verkligen! Jag älskar att se, läsa och höra om sådant.

    Några av författarens egna ord som jag tycker är mycket värda att läsa:
    "Själv njuter jag av att stå en kall vinterkväll under den gnistrande stjärnhimmel som allt för sällan syns. Som amatörastronom har jag gjort så sedan jag var tretton-fjorton år. Tilsammans med glada kamrater låg jag på garagetaken i bostadsområdet Rådmannen i Mariestad och tittade - inte sällan på satelliter som passerade.
    Senare har jag haft förmånen att stå på kolsvarta platser som Australiens och Chiles öknar och La Palmas tillfälligt slocknade vulkaner och där fått möta kosmos på ett sätt som för alltid sätter ett avtryck i själen. För när man står där med tusentals stjärnor tindrande mot en svart bakgrund av tomhet så känner man sig liten. Under några sekunder förstår man att vi människor bara har den här planeten till låns och att jorden i ett kosmiskt perspektiv är ett gruskorn av många gruskorn.
    Samtidigt är jorden det enda vi har. Den är vårt hem. Ett hem fyllt av fantastiska upplevelser och märkligheter. Och den är något som vi måste ta hand om och vårda, varje dag och varje stund."

    Jag skulle så gärna vilja, och jag ska se till att det händer, stå där i Australiens öken och det enda jag har framför mig är en helt fantastisk syn av universum. Vill så gärna att ha en så vacker bild i mitt minne.

    KÖP DEN, LÄS DEN. Handlar om otroliga saker som händer på jorden, med vatten, marken, på himlen osv. Fina bilder är det i den med.


    -

    Så dålig update. Blir bättre om en stund, hoppas vi.

    Skrivaskrivaskriva

    Tjaaaaaaaaaaa. Jag ska faktiskt ta och plugga lite nu. Jag, plugga! Känns som att det var evigheter sedan. Men man måste ju det när man har ett par skrivuppgifter som ska in.

    Har beställt 10mm tunnlar så hoppas på att de kommer hem hit snart!

    Sötnosen och jag.


    Richard Sjöberg

    Om ni inte har skrattat idag eller inte har skrattat tillräckligt mycket, eller har skrattat tillräckligt mycket men ändå känner att ni vill skratta lite till, ta en titt på denna videon.

    Rekomenderar er att titta på hela, men om ni vill kan ni hoppa fram till 1.50.



    Såhär ser jag ut idag

    Hela gårdagen spenderades hos Calle och det var braa. Emrik var även där en stund. Nu kom jag precis hem från Jönköping. Har varit hos farmor och på A6 och Ikea. Snart ska jag träffa Mickan och Jessica, de skulle tydligen komma hit, mehe.

    Såhär ser jag ut idag.



    Shallow Hal/Min stora kärlek

    Nu ska jag titta på den här. Har för mig att den är hur grym som helst!



    Förvirrad, hjälp mig

    Okej, så här är det. Jag sökte på "justarandomblog" på google för jag skulle se vad som kom upp, hehe. Då hittar jag en länk från Bloglovin (vilket de flesta nog har en aning om vad det är) där mitt bloggnamn syns. Jag klickar in på länken och ser sidan som jag tror ska vara justarandomblog.blogg.se's "hemsida" eller profil eller vad man ska säga. Man ser alla mina inlägg och så som man antagligen gör om man följer någon, man ser hur många följare jag har osv. Det som jag tycker är lite konstigt är att jag har INTE Bloglovin!!! Jag vet ingenting om det egentligen, men det kan väl inte finnas en sida så bara för att jag har en blogg, eller? Någon måste väl ha skapat kontot? Så det jag tänkte var om någon typ har låtsasts ha min blogg eller något, weird. Någon som förstår Bloglovin som kan säga vad ni tror?

    Här är sidan som ska föreställa "min"
    http://www.bloglovin.com/blog/2496406/justarandomblog

    Om man nu kan ha Bloglovin utan konto eller registrering blir det ju lite pinsamt, men som sagt, jag kan inget om Bloglovin.

    Ritaritarita

    Har ritat igårkväll, idag och ska nog fortsätta med det nu. Det är några här btw och sen ska vi äta något gott. Ja, hejdå geeks.

    Kör på ingen mascara idag. Tycker det är lite mysigt att vara utan det, haha.


    Elvis Presley

    En tavla som jag målade i skolan. Målad på duk med akrylfärg. Ska föreställa Elvis Presley. Pappa fick den i julklapp by the way.


    Because headlines are too mainstream

    Nyss hemkommen från en mysig kväll med Callebajsen. Jag är jättesugen på att rita, men vet inte om jag orkar, mehe. Kanske. Jaja, imorgon ska jag träffa Jessica och vi ska till stan en runda. Ha. En. Trevlig. Dag. Nu rullar vi.


    En sådandär sammanfattning av 2011

    Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    Yes, I did.

    Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
    En riktigt sommar med massamassa bus.

    Vad var din största framgång 2011?
    Ehm..jag har ju lärt mig rita/måla bättre. OCH jag höll tal, heheee.

    Gjorde någonting dig riktigt glad?
    Stunderna då jag umgicks med människor som gör mig glad.

    Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
    Kind of the same, vissa tider midre gladare.

    Vad önskar du att du gjort mer?
    Varit galen och släppt loss.

    Hur tillbringade du julen?
    Hemma med släkt.

    Bästa boken du läste i år?
    Hungerspelen.

    Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
    Var hemma med familjen och firade.

    Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
    Maybe, maybe not.

    Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
    Kan nog inte beskriva men kan visa.

    I början av året såg jag ut såhär.


    Inte alls mycket senare klippte jag mig såhär.

    Jag ville synas och inte vara som alla andra så klädde mig med färg genom att ha färgade skor/skosnören/tights/koftor/mössor och stora glasögon m.m.





    Hade denna frisyren till våren någon gång och sen kom den tillbaka någon gång på sommaren med en viss skillnad. Denna frisyren klippte jag själv.


    Mitt hår växte ut lite och jag ÄLSKADE det när det var såhär, miss it. (nej, har ingen bättre bild)


    Ändrade min klädstil lite med under sommaren men den kom väl lite tillbaka under hösten. Hade velat pierca mig länge men visste inte riktigt var, tills jag hittade den perfekta piercingen.

    Började använda mössa och glasögon väldigt ofta en tid här men det gick över rätt fort.



    Vid vintertider har mitt hår växt en bra bit men det finns ändå drag från den gamla frisyren (beror på hur jag stylar) och min klädstil är något ändrad.





    Ser faktiskt inte riktigt ut såhär nu ändå, för jag klippte min lugg igår, och är nöjd (ingen jättestor skillnad dock). Och med plattat hår tycker i alla fall jag att min hår har blivit jättelångt, mihi. Yeah, and that's it.


    Best movie ever made

    Den bästa filmen genom alla tider går just nu på Tv4Film, nämligen Titanic. Kärlek till den filmen. Idag har jag inte gjort så mycket annat än myst med familjen, och imorgon ska jag träffa min snygging.

    Bild tagen i en ugn, because mirrors are too mainstream.


    Jahaja

    Jaha, här ligger jag i sängen. Kissignödig och måste borsta tänderna. Tittar på Änglagård 2 samtidigt som jag försöker ha något att göra på datorn, men det hjälper inte hur mycket jag än klickar på Facebookloggan, ingen uppdaterar ändå. Funderar på att klippa min lugg imorgon, det ska jag nog göra. Ska väl ligga här lite till, innan jag går på toa, och se om jag hittar något roligt på youtube.