• Arkiv
 • Startsida
 • What's in your head?

  Det har varit en dag med mycket zombies. Först tittade jag på filmen Zombieland, sedan åkte jag till mysCalle och vi spelade Left4Dead, och nu ska jag titta på Den sista dokusåpan eftersom att jag missade det senaste avsnittet. På tal om zombies så är andra sesongen av The Walking Dead slut nu, buhu.  From old to new

  Heej! Igår rensade jag min garderob. Ska fixa den fin och ta bort allt jag inte använder och så. Hittade en del kläder som jag tänkte att jag kunde göra om, t.ex en t-shirt som jag precis gjorde om till ett linne med stor öppning vid ärmarna eller vad man ska säga. Såg för jävligt ut i början, men när jag började sy så blev det ganska bra faktiskt. Jag är nöjd, med tanke på att det aldrig brukar bli bra när jag ska sy. Måste plugga nu för jag känner att jag har en del att göra i skolan, buhu. Världens största samhällsprov imorgon med.

  Och glöm inte att ge vatten till ängeln

  I skolan höll vi på med en illustrationsuppgift. Vi fick en dikt och en färg som vi skulle utgå från. En del av min dikt var "och glöm inte att ge vatten till ängeln", som jag tolkade såhär. Vingarna är isblå men det syns inte på den här bilden.  Teknik, Akvarell (vattenfärg)
  Storlek, Avklippt A4

  Summerfeeling

  Det härliga vädret fortsätter och ikväll drar jag till Calle, awesomeness! Sista veckan i skolan nästa vecka sen är det påsklov, och efter posklovet sticker jag, HIHIHI!!  Vår, sol, värme, klarblå himmel, shorts, linne

  Dagen är underbar!!! Gick i skolan mellan 10 och 11 idag vilket betyder att jag kom hem vid 12, hur skönt!?!?!? Satte mig på altanen när jag kom hem och har suttit där tills nu. Så sjukt varmt och skönt vid våran husvägg. Senare ska vi fira pappa som fyller hela 50 år idag, GRATTIS! Ikväll ska jag på bio med vännerna. Hungerspelen. Har läst alla böcker och de är så otroligt braaaaaaaaaa. Filmen är dock bara om första boken. Hoppas den inte är en jättebesvikelse nu bara.

  Ståltråd

  Dessa två har jag gjort i skolan då vi precis har arbetat med ståltråd.
  WOHO

  Riktigt fet kväll har det varit! Nu blir det sängen och imorgon blir det kalas för lillebror som fyller 14, GRATTIIIIIS!

  19

  Tjaaaa! Ska börja detta inlägg med att skriva att idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 19 månader, helt sick ju! Tänk att vi blev tillsammans 2010, och nu är det 2012. Han är underbar.

  Efter skolan stack jag och Jessica till stan och var kvar där en stund. Köpte två byxor, de på bilden i inlägget under och ett par nästan likadana till fast svarta, och en blommig transparent skjorta. NÖJD. Btw, de rödbruna byxorna kostade 30 kronor, vilket kap! Har även skapat en ny kategori som heter outfits, som ni då ser under rubriken kategorier, där jag kommer visa kläder, logiskt.  -


  Tröja - Gina Tricot
  Byxor - Gina Tricot
  Skor - Skopunkten

  Dip Dye

  Såhär ser mitt hår ut just nu och har gjort sedan igår. Dock inget permanent då det är karamellfärg.


  Härlig söndag

  Igår var mysCalle här och vi tittade på Melodifestivalen. Lite spännande där på slutet ändå. Tror att Loreen kan ha stor chans internationellt. Idag har varit en härlig dag. Körde bil för första gången innan och ska nog köra lite till nu. Har satt upp studsmattan med Casper, vårkänsla. Tv-kväll ikväll med, yäj!

  Kramish på dejish

  Inaktiv, inaktiv, inaktiv. Vi var fyra stycken från klassen som var i skolan idag, mysigt. Slutade kvart över tolv med, härligt. Hade ju då inte studiedag som de flesta Vetlandabor hade. Efter skolan åkte jag och klippte mig, och sen tränade jag med Jessica. Kanske inte ska kalla det träning då det jobbigaste vi gjorde var att jogga. Omringade av pensionärer. Aldrig mer det passet säger jag. Mitt hår känns i alla fall lent och fint nu, genomklippt.  There's a demon in your mirror


  Storlek, A3
  Penna, 2B, 6B

  Amazing? Save The World?

  Kom på att jag har glömt blogga om en grej. När Calle och jag tittade på Melodifestivalen då Danny var med hörde vi att hans låt låter nästan exakt som SaveTthe World, helt sick. Man kan nästan höra Save The World genom hela Dannys låt. Och så är det speciellt ett ställe som han helt har kopierat.

  LYSSNA VID 2:27, eller precis i början  LYSSNA VID 1:22

  Smile