• Arkiv
  • Startsida
  • I love you

    Nu är det faktiskt såhär, att för exakt ett år sedan kysstes Calle och jag första gången. Kan inte fatta att det var ett år sedan. Det känns lite som att det inte alls var så länge sedan, men när jag tänker efter så känns det ändå som att det var det. En sak är i alla fall säker, att jag är minst lika kär i honom nu, som jag var då.


    Hungerspelen

    Den här boken bara måste jag läsa. Har för mig att det finns tre stycken böcker i denna serien. De ska också komma ut som en film om något år.



    LOOK WHAT I FOUND

    Titta vad jag hittade här om dagen! Alla mina gamla digimonkort, som jag samlade på när jag var mindre. Har hur många som helst, haha. Blev sittandes med dem en stund, sorterade lite och så.



    Huvudvääääärk

    Har haft ont i huvudet hela dagen verkligen..inte kul! Trots det har jag gjort en del idag. Jobbat, såklart, läst, sovit, och slipat och målat min cykel igen. Rosa den här gången, hihi. Den kommer bli så snygg! Har många fått intagningsbreven till gymnasiet eller? Jag har inte fått det i alla fall :c

    Bild på Jessicapessica och mig från Stockholm.

    Badabadabadabadabadabadabadabada

    AAAAAAAAAH, VAAAAAAAAARMT! Men jag klagar inte, ehe. Har precis målat lite på min cykel, så nu har jag orange färg på händerna. Ja, min cykel har blivit orange :'D Dock är den inte färdigmålad än, och den ska inte bara vara orange.

    Om någon timme ska jag, Mickan, Jessica och Julia åka till Östanå (badställe) och badaaa! Åh, vad härligt! Det blir mitt första dopp utomhus för i år. Är väldigt sen med att bada detta året. Förra året badade jag först den 22 maj.


    Random bild i brist på annat, men jag åt faktiskt hamburgare idag.

    @ Calles place

    Just nu sitter jag hos Calle, som äter. Idag är det sjukt varmt och det är nästan jobbigt att vara ute! Vi ska kaanske gå och ta en glass sen, hihi c:

    Min snygging!

    He's a pirate

    Idag har jag inlett andra veckan på sommarjobbet. Fick massa teckningar av barnen med (ja, jag jobbar på en förskola). En liten stund efter att jag kom hem satte sig Casper, min bror, och jag vid pianot och började lära oss låten He's a pirate. Låten är från filmen Pirates of the Caribbean. Det gick faktiskt förvånansvärt bra för oss, och vi klarade igenom hela låten!


    Härligt väder!

    Idag har jag legat ute på altanen och läst i solen nästan hela dagen. Vid fyra ungefär ringde Calle och sa att han skulle komma hit, vilket var jättekul. Jag hade inte räknat med det så det blev som en liten "överraskning". När han åkte igen fortsatte jag att läsa. Skulle egentligen tittat på Pretty Little Liars idag, men missade antagligen tiden ):


    Gullig bild i repris.

    Happy

    Ja, vem blir inte glad när statistiken ökar!?

    College

    Idag har varit en riktig slappardag, har bara suttit vid datorn hela dagen. Kollade nyss på College, har sett den innan, men kom inte ihåg så mycket ifrån den, så det gjorde ju inget att jag sett den innan.



    Be prepared

    Igår var det trevligt. Mysiga pratstunder, god mat, och bra vänner! Vädret var tyvärr inte det bästa. I nästa inlägg kommer massa bilder från igår, be prepared!

    Just nu ligger jag i sängen, vaknade för ett par timmar sedan, men orkar inte gå upp. Just nu har jag ingen bild att bjuda på, men i nästa inlägg, som sagt, kommer det många.

    Byebye

    Om några minuter bär det av till landet c: Jag kör på samma outfit som jag hade på skolavslutningen. Har dock rakt hår nu, yeah, intressant!


    Ehehe..charmigt!

    Bloggtrafik

    Bloggtrafik är en sida som hjälper dig att få fler besökare. Om ni inte redan är medlemmar, bli det nu! Det är helt gratis också. Klicka här för att komma till sidan.

    Förslag?

    Jag är väldigt sugen på att rita, men vet inte riktigt vad jag ska rita. Får väl hitta på något. Om ni har något förslag på vad jag kan rita kan ni ju kommentera det! :) Imorgon är det midsommarafton och då ska jag till Alseda till Elsa. Nu har jag inget mer att skriva, bye!



    Let's do like everybody else!

    Mina designade klänning på NELLY.COM
    Mina designade klänning på NELLY.COM

    Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

    Yes, jag har också designat en klänning, haha. Nu kan ni alltså klicka på bilden och rösta på min design, om ni är snälla c: Ni är jättegulliga om ni gör det, hihi.


    I want candyyyyyyyyyyyyyyy

    Nu ligger jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli över tre, så min pojkvän kan komma hit! Lika trött idag som jag var igår, efter att ha jobbat. Ändå jobbar jag bara 4 timmar.. Har btw börjat töja mitt andra öra också, har 3mm i just nu. Fick också två rosa tunnlar med diamanter på av mamma och pappa som avslutningspresent, hih.

    Sweetiepie.

    Colooor

    Nu har jag, ganska länge, fördrivit tiden med att titta på några av denna tjejens videor. Hennes hår är ju bara för snyggt ibland! Jag diggar regnbågen och de lila strecken, dock inte leopardmönstret lika mycket, men det var ändå en cool idé. Checka in hennes andra videor med btw.


    Bläääääääääh

    Åh, blir ingen träning idag heller..kallsvettig och ont i huvvet, jippie -.-


    Trött..

    Första jobbdagen avklarad, bara 13 kvar c: Nu vill jag sova, men jag måste städa.......................................................................................................... Ikväll ska jag i alla fall träna.

    Åh, det stämmer så mycket!

    Slappdag

    Idag har jag inte tänkt att göra någonting, bara slappa. Imorgon blir det att spela fotbollsmatch. Har inget mer att dela med mig av just nu.

    I'm a hairdresser

    Min lugg hade blivit jättelång så jag bestämde mig för att klippa den, själv. Resultatet ser ni på bilden, och jag är ganska nöjd, kunde nog inte blivit så mycket bättre. Jag har också bestämt mig för att spara mitt hår på längden, det ska bli låångt!

    Nu behövs bara bilderna

    Min vägg är redo för bilder!

    (En del ramar ser snea ut, men det är bara att röra lite på dom så blir dom raka igen ^^)

    Gårdagen i bilder

    Såhär såg jag ut.


    Mamma, jag, och pappa.


    De som sjöng i kyrkan.

    Mina fina vänner Calle, Joel och Emrik som uppträder med en låt de skrivit själva. Sjukt bra är dom!



    Hannah sjunger och spelar Can I have this dance, tillsammans med Peter, våran musiklärare.

    Jag och Jessica.


    Jessica, Mickan, jag, och Julia.


    Calle, Emrik, Gustav, och Joel


    Jag, Calle, och hans söta elefant.


    När vi satt i aulan lekte vi som sagt några lekar. En lek var att en började gå upp på scenen och få en lapp där det stod t.ex "Hämta personen med snyggast rumpa". Personen fick då gå och hämta den som den tyckte hade snyggast rumpa. Den personen som den valde fick sedan gå upp och få en annan lapp, och sedan hämta den som den tyckte stämde med lappen. Jag blev då hämtad när man skulle hämta "Den sötaste personen i 9D", och det får jag tacka så mycket för.

    Nästa inlägg innehåller mycket

    Idag vaknade jag vid två, haha. Igår kväll var sjukt bra! Dock lite långtråkigt på parken eftersom att jag inte gillar att dansa fjortisdans, hah ^^ Tur att jag hade Jessica som kände likadant, plus en mysig pojkvän som tog hand om mig. Ni får vara beredda på ett låångt inlägg sen! Massa bilder och videor från igår.

    Tonight

    Först tänkte jag visa min klass genom åren


    Sjuan


    Åttan


    Nian

    Today is the D-day, dagen jag slutar nian! Ikväll vid halv sju ska vi samlas i hemklassrummet, sedan går vi till kyrkan vid sjutiden där det blir några uppträdanden, kör, tal, och betygsutdelning. När det är klart går vi tillbaka till skolgården och kramar om föräldrar och tar kort och lite sånt. Sen går alla nior till aulan där det är långbord som nog är fint dukade. Vi får för-, huvud-, och efterrätt. Alla klasser ska också bjuda på olika lekar, som nog blir roliga. Hoppas inte att jag får leka någon lek, det är ju bara pinsamt att stå där på scenen och leka.. Vid klockan 00.00 ungefär beger vi oss till Folkets Park där det blir fest. Detta kommer nog bli en awesome kväll/natt!

    Nu ska jag gå och duscha och förbereda mig lite inför kvällen.

    Förlååååt!

    Idag var sista dagen i grundskolan, hur skönt!? Hihi. Tio år på samma skola, och nu lämnar jag den. Hoppas gymnasiet blir bra sen, och att i alla fall någon vill bli min vän, så jag inte blir helt ensam. Ska ju börja gymnasiet i en ny stad, Nässjö. Skulle också tränat idag men det blev inte så, känner mig dålig!! Förlåt laget, förlåt! När är nästa träning, måndag? Då kommer jag, jag lovar!

    En väldigt gammal bild på mig.

    ♥ 10 månader ♥

    När jag är med dig är jag som lyckligast


    Katalogen

    För några dagar sedan fick jag hem katalogen där alla klassers avslutningsfoton var. Bilden nedanför är på min klass. Världens fulaste bakgrund, yes I know..



    Min personliga favorit var dock klass 9B i Withalaskolan. Bilden nedanför är på dem.


    Ojojoj

    Det har varit en händelserik kväll/natt, med grillolycka, avskuren tumme, förstörd whiteboard, och utspilld dricka. Trots det var det en mysig kväll, och med det säger jag godnatt. Godnatt.

    Grillkväll

    Ikväll blir det grillmys med Mickan, Jessica och Julia.

    Idag kör jag på lockigt hår och min nya munkjacka!

    Filmtips: Den perfekta stormen

    Den perfekta stormen går på tv just nu på kanal 8. Det är verkligen en jättebra film. Jag har sett den en gång innan, och då såg jag bara ungefär sista halvan av filmen, men tyckte ändå att den var jättebra! Dock börjar jag gråta i slutet för den är så sorglig.


    Talang, choklad, och gitarrspel

    Jag kan ju säga att idag har jag inte gjort någonting! Nu sitter jag och tittar på finalen i Talang 2011. Ska hämta lite choklad och ett STORT glas vatten nu. Sätter mig nog med gitarren och spelar lite samtidigt som jag fortsätter titta på tv också.

    När vi var på Grönan åkte jag den nya bergochdalbanan Insane. Trodde aldrig jag skulle våga det. Mådde verkligen inte bra när jag stod i kön, men när vi åkte den var det bara härligt att få skrika lite i kurvorna/nerförsbackarna. Ville åka igen men det hann vi inte. En annan grej jag åkte var Katapulten, typ höjdskräcken. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle åka något sånt, men det var en kul upplevlse :')


    Insane

    Hemma från Stockholm

    I onsdags morgon åkte jag och alla nior till Stockholm på klassresa. Kom hem igår, och det var en jättelyckad resa! Vi besökte några museum, gick på Gröna Lund och sen hade vi fri tid då vi gick på stan. Köpte ett par kläder och tunnlar och en navelpiercing.


    Lite småkul såhär framåt natten :3


    Lite småkul såhär framåt natten :3

    Östanå

    Framåt kvällen cyklade jag, Mickan och Jessica till Östanå och hade det mysigt.


    On my way to mormor och morfar

    Nu sticker jag iväg och firar min mormor, bye!


    Last night

    Igår kväll satt Mickan och jag på Donken i ungefär två timmar, sen åkte vi hem till mig och skulle egentligen kolla på film men det blev att vi satt och kollade på gamla filmer som vi spelade in under förra året, hihi, de var gulliga.


    Gammal bild på Mickis.

    Annars idag ska jag nog inte göra något speciellt. Ska nog ta på mig bikinin och gå ut och lägga mig i solen.