• Arkiv
 • Startsida
 • En vanlig rubrik

  Har inte bloggat på några dagar, hehe. Så är det ibland. Älskar att det blir varmare (även att det säkert inte kommer hålla i sig tills den riktiga våren börjar), det är så härligt, man blir gladare. Efter skolan tog jag och mina vänner på oss våra skinnjackor och drog och åt pizza. Efter det tränade Jessica och jag. Träningen var jättekul idag och jag var verkligen pepp, gött. Nässjö är bombhotat på torsdag. Ska man gå till skolan eller inte? Egentligen är jag ju bara hemma i så fall för att det är skönt (har ju en anledning att vara hemma, hähä), men nu är det tyvärr så att jag vill gå på torsdag för att vi har tre timmars bildlektion då, så det får väl bli att dra sig till skolan och hoppas på att det inte faller en bomb ifrån skyn (då de tydligen skulle flygbomba. Vem flygbombar en håla som Nässjö?).

  Black 'n White  Två bilder från dagen

  Var på utställning i Nässjö med familjen. Från början är det en tävling där man skickar in tre bidrag, och ett av mina tre kom med.


  Efteråt tog vi varsin semla på ett café.


  FETTISdag

  Underbar känsla när jag kunde gå hem från bussen idag med uppknäppt jacka och inga vantar, utan att jag frös! Var och tränade med Jessica och Julia innan. Hade en stalker som stod och tittade hela tiden, i ett fönster i lägenheterna mitt emot, yey, det var kul. Fettisdagen idag. Fet-tisdagen eller Fettis-dagen? Gillar det sistnämnda mest. Ska i alla fall äta semla snart, mihoo.

  Igår blev jag jättejättesugen på att köpa ett tv-spel, så jag åkte med pappa till Maxi och gjorde det, utan att ha en aning om vad det skulle bli, haha. Köpte i alla fall ett och nu är jag helt fast i det, så braaa!! Tomb Raider Underworld heter det. VILL SPELA NU!


  Kärleken finns på min vägg

  Från juni 2011 fram tills idag har min vägg sett ut så här:


  Nu ser den istället ut så här:

  Finally

  Suttit länge nu och pysslat med att få in kort i ramarna på min vägg, det blir finfint. Dock inte klar än. Ikväll är det Big Brother och fortsättningen på The Walkning Dead, SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER DET HÄR!!! Från och med nu gillar jag söndagar igen, hihihi.

  Klippte mig lite för några dagar sedan.


  Skridsko

  Nu blir det skridskoåkning, för första gången på eeevigheter.


  Användning av ricinolja

  Hur jag använder ricinoljan:
  • Jag har en hårklämma som jag sätter upp håret med. Börjar med att sätta upp allt utom nackhåret, så det blir som en horisontell bena, om ni förstår.
  • Häller lite olja på fingrarna och smetar på det i benan, och masserar in det lite.
  • Sen är det bara fortsätta med att ta ner lite hår i taget och lägga olja i benan.
  • När jag har gått igenom hela håret masserar jag hela hårbotten så oljan riktigt åker in (om det är något ställe jag missat lite på lägger jag bara i lite till där)
  • När jag är nöjd tar jag lite till olja på händerna och bara drar igenom håret så det kommer lite på topparna också.
  • Sätt upp håret i en knut och ha i det i 30-60 min (har oftast i det 60 min).
  • När jag tvättar ur det shamponerar jag först i torrt hår, dock inte med jättemycket shampo, och när jag sköljer ur det masserar jag hårbotten samtidigt (som när man sätter i schampo), det känns som att det blir lättare att få ur oljan då.
  • Tvätta sedan håret som vanligt, med schampo och balsam.
  • Och sen är det bara att torka håret som du brukar torka ditt hår, done!
  Detta gör jag 2-3 gånger i veckan. Har dock blivit lite lat den senaste veckan, men men.

  Rainbow heart hair

  Jag har använt akvarellpennor, utan att använda vatten.

  Äppelträd nummer 2

  Gjord med akvarellpennor, som jag sedan lagt vatten på.


  Godnatt på er

  Har haft en asbra alla hjärtans dag. Bara chillat med pojkvännen. Ätit kladdkaka och spelat tv-spel och så, mehe. Imorgon följer jag med honom a la capital, Estocolmo! Ska bli väldigt trevligt, hoppas jag. Nu ska jag spela Angry Birds, c ya.

  Alla hjärtans dag

  Heeeeeej. Snart kommer bästa killen hit. Vi har idag varit tillsammans i 18 månader, ett och ett halvt år, hihi. Glad alla hjärtans dag på er då!

  Åh, vad söt han är!


  Kossa mu mu

  EEEEEEYÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Sportlov är awesome. Träffade Mickan och Jessica en stund och vi gick en runda, lekte på isen och var sådär busiga ni vet. Efter det var det träning med Jessica. Var helt off-mode då. Kände mig väldigt down och det kändes jobbigt. Trodde jag hade feber men det visade sig att jag hade lägre temperatur än vad jag brukar, weird.  Det fungerade ju faktiskt!

  Titta! Började använda ricinoljan den 18 januari, vilket inte ens är en månad sedan, och så här mycket har det växt sedan dess. Bevis på att det faktiskt fungerar.  Najsbajs

  Igår eftermiddag stack jag iväg till Calle. Hade spelkväll och spelade Mirrors Edge, bilspel och Lost, dock inte LoL som de andra nerdsen gjorde. Stannade kvar över natten också. Najs kväll helt enkelt. Ikväll blir ännu en mysig kväll, med bästisen.  Mewtwo


  .

  Dagen

  Idag har jag varit hemma från skolan för vi hade friluftsdag, mehe. Spenderade dagen med Mickan och Jessica, ute i kylan och tog kort. På kvällen stack familjen och jag till min gamla skola, Mogärdeskolan, på åhörarkväll. Tittade på min bror. Det var kul. Ska nog titta igenom bilderna nu igen och fixa till dem lite så de blir najsiga. Lägger upp några här sedan.  Speed Painting

  Detta är egentligen bara en testvideo på hur det skulle blli med speed painting, så bilden är helt improviserad och blev inget vidare bra, men i alla fall. Plus att minnet på kameran blev fullt mitt under inspelningen, därför slutar det bara mitt i målningen.


  Tjabba Tjena Hallå

  Tja, har inte bloggat på ett tag för att jag inte har haft något att skriva helt enkelt. Första året på gymnasiet har varit så slappt än så länge, vilket är awesome! Har inte alls långa skoldagar och denna veckan går jag bara tre dagar med lektioner, vilka av två jag slutar vid ett och den tredje vid två, YÄ! Känns som att vi är lediga hela tiden. Valde de induviduella valen och fördjupningskurser förra veckan i alla fall. Valde inför både årskurs 2 och 3.
  Till tvåan valde jag Matte 2b (induviduellt) och Grafisk Illustration (fördjupning),
  och till trean valde jag Psykologi 1 (Iduviduellt) och Fotografisk Bild 2 (fördjupning).

  I förrgår försökte jag mig på en så kallad Speed Painting, men så klart så blev minnet fullt på kameran så jag kunde inte spela in allt jag målade. Kanske mixtrar ihop en video av det ändå, får se.

  Julia, Jessica, Mickan och jag på avslutningsfoto-dagen.

  Hej på er. Idag när jag var på stationen i Nässjö blev jag överraskad. Julia var där, som jag inte sett sedan jättelänge, så det var kul. När jag kom hem kom bästa Calle hit. Nu är jag megatrött och ska väl nana kudden snart. Imorgon ska jag ut på landet till ett par bönder (hihih) och umgås, och sova där också. Godnatt.  -


  Titta vad som kom in i vårat hus!


  Photo Booth äger

  Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mitt hår ser gult ut på bilderna, heh heh heh heh he ehh ehheh hehhe ehhe heh.