• Arkiv
  • Startsida
  • Halloween nails


    Walla

    Slappdag idag antar jag, soft. Blev sugen på att köpa en pumpa och fixa ett ascoolt mönster som jag såg, mehe. Tråkigt inlägg, hejdå.

    Myskväll

    Ikväll blir en mysig kväll, med Calle, Joel och Clara! Inatt sover Calle här också, mihi.


    Usch för bilden, känner mig så skyldig :'c



    !

    Waaaaa, en fucking awesome kväll alltså!!! Kändes asbra att vara alla fyra igen, åh happiness!

    Egobomb, ohyes!

    Sticker snart ut med tjejerna, awesome!


    Självporträtt

    Blev inte så bra när jag tog kort på den men i alla fall, ni ser ju. Självporträtt gjort av flytande tusch/bläck.


    Min dag idag

    Skrivit en intervju på engelska nu där jag intervjuade Rose Calvert. Var faktiskt kul (det trodde jag aldrig!) och jag skulle kunna skriva så mycket mer, men det fick bara vara max två datorskrivna sidor och runt 600 ord. Jag skrev dock 1026 ord, mehe. Får se om det blir lika kul med den muntliga redovisningen (troligtvis inte) där jag ska låtsas vara Rose Calvert. Haha, jag ska vara en 102 år gammal dam.

    Bild&Formlektionerna i skolan är hur kul som helst nu! Målade färdigt mitt självporträtt av tusch/bläck idag och det blev riktigt bra. Känns awesome eftersome att jag varken skissade innan eller suddade en enda gång (för det kan man ju inte göra med bläck, heh). Fick även jättebra kommentarer av andra och då blir man ju för glad. Ska visa det här någon gång när jag får tillbaka det av min lärare. Började måla en tavla, med akryl (nästan aldrig gjort innan), och det blir nog kul.

    PÅ ONSDAG FYLLER JAG ÅR, MIHIHI!

    Sjukt att de hetaste människorna på jorden blev bästa kompisar, eller hur?

    Visst är han söt?

    Ååh, kolla på min bebis! Gjorde honom i skolan, och han är gjord av lera som jag sedan glaserat och bränt. Så söt så.



    Shoo bre

    Shoo bre! Har inget att skriva här förutom att jag ska träffa Calle om ett tag och att jag ska klippa mig imorgon. Ja, nu vet ni.


    I will dancing with myself

    Går in till grannarna ikväll och har det trevligt.


    Nails

    Mina naglar, de fyra elementen, vatten, eld, jord, luft.


    Ikväll blir det bra!

    Här sitter jag och gör ingenting.. Om någon timme blir det att umgås med Jessica, Mickan och Måns, trevligttrevligt!! Vi ska käka donken och lyssna på Justin Bieber, mehee.



    Stuffstuffstuff

    Hejhej!

    Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att efter skolan träffade jag Calle och Joel och umgicks med dem hela kvällen, vilket var jättetrevligt! Vi drack te och gick en mysig skogspromenad.

    Idag på bildlektionen målade vi med tusch. Trodde hon menade tuschpennor först, ni vet (?), men det var typ som färg/bläck-aktigt, så vi använde pensel. Vi målade porträtt typ och skulle bara måla skuggorna och det var i alla fall jättekul, och på måndag är det självporträtt (med tusch då) som gäller.

    Hittade bilden på google, men ungefär såhär blir det:



    Mobilblogg

    Tja! Sitter i bussen på väg hem nu. Sulle bara se om det gick att blogga från mobilen, och det gick ju, mehe.

    Me today

    Såhär såg jag ut idag. Mina nya skor är mums!
    Tröja - Vero Moda
    Strumpbyxor - Åhléns
    Skor - Skopunkten


    Courage

    ÅH, FINALLY! Har många gånger undrat vad det där programmet heter för jag kunde verkligen inte komma på vad det hette. Har försökt beskriva programmet för folk så de kan hjälpa mig komma på namnet, men icke. nu hittade jag bilden nedanför och fick äntligen svaret på min fråga. COURAGE! Aaah, tittade alltid på Cartoon Network hos mormor och morfar när jag var liten och där visades ju detta program. Ska se om man kan hitta det någonstans och titta på det, mihihi!



    Retard

    Tja!
    Hemma från Jönköping nu. Hittade några bra saker (kläder). Lite saker jag ska få i födelsedagspresent och några inte, t.ex skor. Skulle egentligen köpt de som jag visade här på bloggen för ett tag sedan, men de fanns såklart inte kvar i min storlek någonstans i hela jönköping så köpte ett par andra som också var jättesnygga. Kanske skickar efter de andra sen någon gång. JAG ÄLSKAR KLÄDER!!! Vill bara ha jättemånga kläder, buhuu..!


    .


    Scary

    Okej, jag gör det, jag lägger upp en video när jag sjunger nu, waah. Första gången jag gör det så här offentligt eller vad man ska kalla det. Läskigt.

    Jag sjunger och spelar Moa Lingells låt When I held ya. Tyvärr är jag inte jättebra på gitarr vilket resulterar det dåliga gitarrspelet. Haha, helt uselt ibland, men men.



    Full moon

    Det har varit fullmåne ungefär hela veckan nu och jag bara älskar det! Så fint! I förrgår kväll var jag i alla fall ute och tog några kort. Är väldigt svårt att få några fina när jag bara har ett vanligt objektiv, men men.

    The moon.

    Det är faktiskt månen som lyser till höger på en stjärnklar himmel.

    Stars.

    Karlavagnen.

    Myskväll på G

    Klev på en glasbit så det började blöda i min fot så det blev blod på mina strumpbyxor, böhöö :'c Sitter i alla fall här på golvet och ska snart dra och äta pizza med friendsen, mumma! Tänkte bara blogga lite först. Yepp, bloggen framför allt annat, så är det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    There's so many evil clowns in my house

    Nu blir det duschen och senare träffa några efterblivna töntar, ehehehehehehehhehehehehhehehehhehehehehhehe. CIAO!

    Smartass

    AAAAAAAAAAH, tappade min piercingkula i handfatet, öppnade upp hela avloppsgrejen, rensade igenom hela alltet, tittade noga igenom allt gegg i rören (en blanding av gammalt hår, smink, loskor, naglar, och allt annat som åker ner i handfatet), men hittade ändå inte kulan, AAAAAAAAAAH! Så jag får gå runt med en tejpbit istället för kula imorgon, fml. Ska köpa ny efter skolan.



    @ school


    Trololloollolo

    Oooh, 3-2 till Sverige just nu.




    Nu är jag fri

    Äntligen klar!!!!!! Nu har jag skrivit färdigt min rapport om Mexico. 6 datorskrivna sidor, 2 av dom var bara egna tankar, åh herregud. Snart blir det tacos och fotboll.

    Ett och ett halvt år gammal bild från underbara Öland.

    Ja, jag skriver om mitt hår

    Tar en paus i rapportskrivandet för att berätta hur mycket jag hatar mitt hår just nu, eller rättare sagt min frisyr. USCH! Vill inget hellre än att klippa mig, NU! Min lugg har växt ut alldeles för långt och hela mitt hår är typ hellångt och det trivs jag verkligen inte i, det är verkligen inte jag. Skäms nästan när jag går ut nu ju för att min frisyr är så ugly. Vill att den 24 oktober ska komma nu så att mina slitna toppar kan försvinna och så att jag kan få fint uppklippt hår och en snygg lugg, fresh!

    .

    Åh, vill inte till skolan imorgon, orkar inte! Ska väl krypa ner i min säng om en stund. Wahwah, godnatt.

    Det regnade meteorer

    Igår kväll bänkade Calle och jag oss med hallonsoda ute på en mörk plats för att titta på meteorregnet. Det var fiint och häftigt. Inte ett moln på himlen så det var stjärnklart och helt perfekt! Var inte ute så länge p.g.a. kylan men såg ändå jättemånga meteorer. Wah vad jag älskar universum!
    Var någon av er ute och såg några meteorer igår?



    Ni har väl inte missat?

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13747540.ab

    Gå in på länken och läs om meteorskuren som åker in över Sverige ikväll. Lyckades övertala Calle att följa med mig ut och titta, hihi. Hoppas det inte är för molnigt nu bara.

    Dagens look


    Jak er kol


    Some shit

    Slapp dag, soft. Fick tillbaka mitt historiaprov idag och jag fick B+, nöjd!! Visste dock inte att man kunde få ett plus i kanten nu med de nya betygen men det kunde man visst. Bussresan hem idag var väldigt trevlig. Jessica och jag hade kul, mehehehe. Längtar tills fredag för då ska jag till en second hand-butik i Nässjö som jag har åkt/gått förbi varje dag på väg till skolan och bara velat gå in i! Hoppas jag hittar något nice där. Hejdå på er.


    Headerbilden, yäy!

    Chacha

    Gjorde iordning mig på 35 minuter idag, REKORD, herregud. Hann t.o.m duscha på den tiden med. Just nu är klockan elva och jag sitter i soffan och chillar. Om ungefär 40 minuter bär det av till stationen för att åka till skolan. Kan jag inte få börja skolan vid 13.00 varje dag!?


    Ska klippa mig om ungefär två veckor. Ska nog klippa mig ungefär såhär, som jag hade i början av det här året. Lär bli kortare eftersom att mitt hår är ganska slitet. Längtar!

    Bullar hit och bullar dit

    Idag är det kanelbullens dag, det firar vi med att äta vaniljbullar, MUMS!

    Things that I want NOW

    Hatt, hatt, hatt, jag vill ha en hatt, NU, NU, NU!
    Denna skulle absolut inte vara fel.
    (Från Monki)



    Vill också ha ett par skor som jag provade när jag var i jönköping, skitcoola enligt mig! Tror det var de här. (Från Scorett)



    Tjaa n00bs

    Idag på förmiddagen åkte jag och familjen ut till bäckseda och tittade på fotbollsavslutning/prisutdelning. Var väl rätt chill. Imorgon är det en jätteskön dag! Börjar vid 08.15, har matte, idrott och bild & form, slutar vid 13.05, mihi. På idrotten ska vi bada men jag slipper vara med för jag har piercat mig och då får man inte bada i klor på ungefär tre veckor eller något sånt tror jag. Ser dock inte fram emot att vara på gymmet helt själv, bläblä :c Efter skolan ska jag träffa den bästa bajskorven och det blir awesome.


    Bild på mamma och mig från Tunisien.

    Hej! :D

    Min vän Jonna är så smart att hon glömmer att logga ut från sin blogg, men som tur är så är jag inte elak. Annars hade jag kunnat lagt in finfina bilder (6) 

    Hihi, puss på dig Jonnis :*
    /Mickan

    De bästa, fosho ♥

    Om en stund sticker jag (inte bokstavligt talat) till Mickan med Jessica och myser med poker och annat stuff! Checka in denna tuffa och gulliga video jag gjorde för en stund sedan.