• Arkiv
  • Startsida
  • Kvällens planer

    Nu har jag inte skrivit här på jättelänge, har inte haft tid. Ikväll blir nog en mysig kväll. Först äta på donken med Mickan, Jessica och Julia. Efter det går vi till majbrasan och myser ett tag, och kanske träffar några där. Sen får vi se vart vi går, troligtvis till östanå, hihi. Ska ta med kamera, så jag hoppas att jag tar många trevliga bilder ikväll!

    Fotbollsmatch

    Var och kollade på när mitt lag spelade match mot Sandsbro, med Mickan, Julia, Jessica, Linda och Emrik. Det var hur kallt som helst! Som tur var kom Calle, Oskar och Joel sen så Calle kunde värma mig, hihiii c: Vi vann med 6-2 kanske, vet inte riktigt, men vi vann i alla fall! Mitt lag spelade riktigt bra idag. Längtar tills nästa match så jag får spela! Nu ska jag ta mig något att äta och kolla på tv, eller nått.


    Har ingen passande bild så det får bli en från julafton förra året. Visst ser min söta katt glad ut? Ehe..


    Cute



    Detta otroligt fina linne köpte min snälla pappa till mig, tack!

    Have to have



    Jessica och jag gick till stan på håltimman och då såg jag den här bikinin. Kände att jag bara var tvungen att ha den alltså! Så söt! Efter skolan åkte jag och köpte den, så nu är den min, hihi.

    Wish I was too dead to care





    Beställda


    Som jag har velat ha den här tröjan alltså! Äntligen.


    Roligt inlägg

    Vädret är wonderful. Kliar dock enormt mycket i mina ögon och jag nyser. Nu blir det Big Brother!

    No pics

    Blir inte lika kul att blogga när jag inte kan lägga in bilder så ofta, eftersom att jag får vara på mammas dator för min är sönder.. Tränade innan i alla fall, och det var nog den bästa träningen hittills, enligt mig. Fikade och pratade med laget efteråt också. Seriepremiären spelas på onsdag men jag får tyvärr inte vara med. Fyra stycken ska stå över på varje match, så denna matchen var det jag.. Ska gå och titta på den med Mickan, och kanske någon mer? Nu ligger jag i sängen och tittar på filmen Mamma Mia.

    Missade Big Brother-avsnittet igår, men såg på facebook att Rondey åkte ut, katastrooof!

    Skor

    Idag inhandlades dessa skor.



    Senare idag ska jag träna. Nu ska jag ut och sätta mig på altanen i alla fall c;

    Hemma igen.

    Nu är jag hemma efter en trevlig och mysig helg på Öland. Hade med kameran men tog dock inga bilder, haha, så jag har inget att bjuda på.

    Nu har min pollenallergi börjat verka med, så det kliar hur mycket som helst i näsan, ögonen och halsen. Får ta sånt där nässpray som hjälper c:

    Ikväll ska jag till Ebba på något påskfestaktigt, och det blir nog kul! Aa, hejdå på er.

    Old pic

    Hade en jättemysig kväll igår. Calle och jag tittade på solnedgången, och då fick vi också sällskap av Frida och Emmelie. Efter solen gått ner var vi ute en stund till och pratade och hade trevligt!

    Nu har jag ingenting att göra, jättetråkigt! Min dator har slutat att fungera också, så nu måste jag sitta nere i en kall källare, för datorn där uppe är upptagen.. Vid sju ska jag i alla fall titta på reprisen av Big Brother om det nu är någon, och vid åtta blir det Talang tillsammans med chips och dipp, hihihi.

    Imorgon åker jag till Öland med Calle and his family, och det kommer nog bli hur bra som helst! Har dock inte packat någonting än, åh, orkar inte..


    Linda, jag, Jessica.

    Eftersom att jag sitter vid den här datorn finns det jättegamla bilder, så jag bjuder på en verkligenintesnyggbild, enjoy, haha!

    Hot pics med Cally och Johnny!


    Yäyä.

    Om en stund kommer Calle hit, kulkul! På kvällen blir det grillat. Älskar doften av grillat, påminner om när man går runt på en mysig husvagnscamping en varm sommarkväll, hihi.

    Genom dina ögon



    Idag läste jag ut boken "Genom dina ögon", eller "The host" som den heter på engelska. Den var otroligt bra, en av de bästa böckerna jag har läst, kanske till och med den bästa. Såg nu att det kanske ska komma en film baserad på boken, ser fram emot det! Fick lust att börja läsa Harry Potter-serien nu. Har sett alla filmer som har kommit ut hittills men aldrig läst någon bok, så de ska jag börja läsa. Det är ju oftast så att böckerna är bättre än filmen, så böckerna kommer jag nog inte bli besviken på.

    Dreaming

    Inatt, eller på morgonen egentligen, drömde jag en dröm. I drömmen var detta en historisk händelse som jag återupplevde på något sätt. Jag och flera tusen andra människor arbetade på ett gruvliknande ställe ute i en skog, eller djungel. Vi byggde upp en järnväg, av trä tror jag. Helt plötsligt regnar det massvis med bomber ner från himlen. Alla grips av panik och jättemånga människor dör. Jag och några andra barn kryper under den halvfärdiga järnvägen och gömmer oss där, hur man nu kan gömma sig från bomber egentligen.. Bombandet lugnar ner sig lite efter ett tag och jag springer ut från mitt gömställe.

    Det finns några få stationer där de släpper förbi människor gratis så de kan ta sig fort härifån. Jag ser en av dessa stationer och springer dit, upp för alla trappor som jag måste passera. När det är en trappa kvar till översta våningen, där själva avgången är, ser jag en liten pojke, tre år kanske, som kämpar med att komma upp på någon stolliknande sak. Jag förstår att han aldrig kommer klara sig själv, så jag tar tag i hans hand och drar med honom upp. När vi kommer upp ser jag en vakt som står precis vid avgången. Han ger mig ett välkomnande men också ängsligt leende, pekar med handen mot ett stort rullband. Vid det här ögonblicket blir jag så känslosam. Lycka, rädsla, sorg. Medan tårarna rinner tar jag upp den lilla pojken i famnen och ställer mig på rullbandet, och vi åker sakta men säkert iväg från denna hemska plats.

    Medan jag står där på rullbandet hör jag två namn. Jag har ingen aning om vad de namnen kommer ifrån. Det känns som om det skulle vara några jag känner väl, som är mina släktingar eller något. Alltså mina släktingar i drömmen, inte på riktigt. Jag kommer tyvärr inte ihåg vilka dessa personer skulle vara, men jag kommer ihåg namnen! Det jag hörde var Duff Patrick och Andy Lee. Efter jag hade hört de namnen vaknade jag, och jag googlade namnen. Båda personerna är kända män. Andy Lee verkar vara en känd boxare, vad jag får fram genom att googla honom. Patrick Duff (omvänt från vad jag hörde i drömmen, men ändå) är en låtskrivare och har varit sångare i bandet Strangelove. Tycker det är ganska häftigt att jag hörde två namn, i min dröm, som jag aldrig hört förut, och så visar det sig att båda är relativt kända.


    Andy Lee                                                  Patrick Duff

    Solsolsol

    Så här går det när man ligger ute i solen i shorts i en timme..


    Sunshine

    Nu sticker jag ut i solen!

    Bild från igår.

    Fotbollsträning

    Vem orkar blogga när det är så fint och varmt ute? Inte jag i alla fall. Okej, jag bloggar ju nu, haha, men ändå. Snart ska jag träna fotboll, underbart! Seeya.

    Tjoho

    Vid klockan fyra ungefär gick jag och mötte upp Calle och så va vi till typ nu. Nu är det Big Brother-time. Hah, jag har verkligen ingenting att skriva ^^


    Frukosttime

    Håller ni inte med om att det är underbart att vakna och titta ut genom fönstret och se att solen skiner? På påsklovet nu ska det ju bli jättebra väder och det är ju helt awesome! Nu är jag sugen på att spela fotboll också, så det är tur att det är träning imorgon. Den 27 april spelar vi första seriematchen, hihi. Nu ska jag äta frukost, bye.


    Bilden togs på Öland för två år sedan. Åh, nu vill jag att det ska bli riktig sommar!

    Videoblogg

    VÄLDIGT SERIÖS OCH SÅ :3


    Söt röst, erkänn?

    Downloading

    Just nu håller jag på att ladda ner ett program där man kan redigera videor. Jag har alltid använt Windows Movie Maker innan, men nu kan jag inte använda det eftersom att min videor har ett format som man inte kan använda där. Så nu hoppas jag att detta programmet fungerar som det ska ^^

    What's gonna happen?


    Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Mamma och jag kanskekanske skulle på någon utställning på muséumet. Jag kände för att hoppa lite på studsmattan innan, men vet inte om jag orkar det just nu, haha, kanske gör det senare. Den mysiga tröjan är i alla fall på idag, yäy!

    Sweet


    Hoho, den här tröjan ska jag nog köpa. Den är hur söt som helst!

    Avslutningströjan

    Framsidan


    Baksidan

    Bra dag!

    Idag på förmiddagen hade vi som sagt vollybolltunering. Det var faktiskt ganska kul och jag var nöjd med mitt lag. Vi kom dock på nionde eller tioende plats av tolv lag, ehe. Det som var bra idag var att min klass fick våra avslutningströjor! Den är jättesöt, och jag ska lägga ut bild på den senare. Jag blev också glad för att jag fick MVG på mitt spanskaprov, hihi. Nu ska jag ta mig något gott att äta för jag är jättehungrig. Blir nog hallon/banan-yogurt med cocopops, och frallor med kalkon och ost, muuuums!

    Hela 8 månader

    Idag fick vi reda på vårat nationella svenskaprovresultat, och jag är väl nöjd med mitt resultat, känns inte som om jag kunde gjort det bättre. Efter skolan följde jag med Calle hem och hos honom är jag fortfarande. Imorgon i skolan har vi wollybolltunering, wohoo..eller nä.. Får väl se hur det går med det.

    Idag är det exakt 8 månader sedan min sötis och jag blev tillsammans, hihi :')

    Jag älskar dig :*

    Just admit it

    Erkänn att ni också älskar denna låten!?



    Hihi, ååh, låten blev ju ännu bättre när det var en söt flodhäst som sjöng! :'3
    Diggar hunden också!

    *Klippklipp*

    Innan fick jag ett ryck och kände att jag ville städa min garderob, öhö. Jag fixade det mesta i färgårdning, det blev ganska snyggt faktiskt! I min garderob hittade jag tre jeans som var gamla och som jag inte har använt på hur länge som helst. Dessa klippte jag av till shorts, och jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultaten!


    1.45 meter

    Idag på idrotten i skolan hoppade vi höjdhopp, och jag slog mitt egna rekord. Förut hade jag 1.40m, idag hoppade jag 1.45m, yää! Höjdhopp är kul, hihi.

    Nu var jag nyss ute och gick med Mickan. Vi promenerade till Statoil och köpte glass, någon ny Twistersmak, god c: Nu vet jag inte vad jag ska göra, men det blir väl antagligen att sitta här vid datorn tills klockan blir tio, då börjar Big Brother.


    Dessa härliga kläder hade jag på mig i helgen någon gång, då var vädret verkligen underbart!

    Done!

    Nu är teckningen klar. Kan inte säga att jag blev nöjd med den tyvärr.


    Orginalbild



    Ni kan ju kommentera vad ni tycker ändå, dåligt eller bra, skriv vad ni vill.

    Preliminärt antagen

    Idag fick vi reda på de preliminära antagningarna till gymnasiet. Jag har varit inne på deras hemsida och kollat innan, men det var ändå kul att få pappret i handen. Jag är behörig på det jag sökte, ESBIL Bild- och formgivning, och kommer komma in på det i höst också. Hoppas verkligen att det blir tre awesome år på gymnasiet!

    Efter skolan tränade jag fotboll och kom hem för en lite stund sedan. Tränade i shorts och t-shirt och det var ändå helt sjukt varmt! Jag älskar vädret, hoppas det fortsätter såhär. Nu ska jag äta korv med bröd, haha, see you later!

    Bilden tog jag från flygplanet när jag åkte till Tunisien i höstas. Det är bergskedjan Alperna som sticker upp ur molnen. Ganska häfigt, tycker jag. ^^

    Ännu en braväderdag

    Igår kväll gick Mickan och jag till donken. Vi satt där och pratade och hade roligt, till ungefär tio, sen gick vi hem till mig.

    Idag har jag bara legat ute i solen och läst, hela dagen, underbart! Dessutom hade jag bara short och linne på mig, hihihi! Ikväll blir en tv-kväll med massa bra program. Btw så funkar inte min statistik och det är så sjukt irriterande!


    Känslan man får av det första hoppet

    ALLA SOM INTE HAR VARIT UTE IDAG BORDE GÅ UT NU, MED DETSAMMA!

    Ah, hur underbart är inte vädret nu!? Vi satte upp studsmattan innan, och de första hoppen man tar alltså, den känslan man får då är underbar! Efter att jag hade hoppat ett tag satte jag mig på altanen där det var jättejättevarmt, och åt glass, hihi. Bilderna är bevis på hur härligt det är ute.

    Underbart



    En av de bästa sakerna jag vet är att sitta ute en stjärnklar kväll och titta på stjärnorna. Jag kan sitta och titta på stjärnor hur länge som helst, det är underbart. Man har hela universum framför sig. Förra året, på sommaren någon gång, var det ett så kallat meteorregn över Sverige. Den natten, från klockan 01.00 och frammåt, låg jag och två vänner ute och tittade upp mot stjärnorna. Jag såg minst 3 meteorer den natten. Det var sjukt häftigt! Det har varit stjärnklart de senaste kvällarna, så jag hoppas att det är det ikväll också, så jag kan sätta mig på altanen och titta på allt vacker som finns där uppe.

    Dålig update

    Oh, det har varit usel uppdatering ifrån mig de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte hunnit blogga.

    Idag spelade jag min första fotbollsmatch på ungefär två år, konstigt nog.. Känns verkligen inte så längesen! Vi förlorade, ehe, men annars gick det väl bra. Min kondition var inte den bästa precis.

    Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag hittar väl på något.

    Hihi, min lilla sötis :')

    New dress!

    Idag var jag bara i skolan i en timme, sen åkte jag till Eksjö för att snacka med någon på sjukhuset om min celiaki. Pratade och blev undersökt av en läkare också. Allt var bra och min kropp mådde perfekt. När vi var klara där åkte mamma och jag och åt i Vetlanda bowlinghall. Det var väldigt god bufé där! När vi ändå var i gallerian gick vi in på Gina Tricot och Vero Moda, och jag hittade en jättesöt klänning på Vero Moda som jag köpte. När vi väl kom hem sen var jag hur trött som helst och la mig i sängen och vilade.


    Why walk when you can dance?

    Nu ska snart krypa ner i sängen, med en tallrik CocoPops och mjölk, och titta på Big Brother, mysigt.



    Hihi, stilig bild på mig och Calle, från skolbalen i vintras!

    Förhandstitt



    Lägger upp en liten förhandstitt av teckningen jag håller på med just nu. Den är långt ifrån klar, men vad tycker ni om det jag har åstadkommit hittills?

    Töjning

    Yesyes, 4mm, check!

    Dålig uppdatering

    Igår skrev jag ingenting, för efter skolan hade jag träning, sen duschade jag och åt och efter det gick jag och mamma ut och gick till klockan tio. Igår kväll var det riktigt skönt ute, och det är var en stjärnklar kväll också, väldigt fint! Idag tänkte jag att jag skulle köpa en 4mm töjning. Nu har jag 3mm och kände att det var dags att töja mer, men jag får se om det blir idag eller inte.

    Sitter vid mammas dator, så någon bild blir det inte heller, ciao!

    Softisdag

    Vaknade vid tolv idag, och har bara legat i soffan och kollat på tv och spelat peggle hela dagen. Igår började jag på teckningen och än så länge ser den finfin ut! Nu ska jag återgå till att kolla på tv och spela peggle, ehe. Hejdå!


    En söt liten krabat



    Hihih, titta vilken söt liten krabat som hälsade på hemma hos mig. Kanske inte ska kalla den liten, då den var ganska så stor ^^

    Rubrik

    Idag kom min farmor och farbror hit vid tolvtiden. Vi firade min pappa och lillebror, åt god mat och fikade. Idag har jag också ont i huvudet, som vanligt.. HATE! Nu ska jag i alla fall lyssna på musik och spela onlinespel, ehehehehe. Funderar på om jag ska påbörja min teckning senare ikväll, vi får se.



    Gammal bild, innan jag klippte till den frisyren jag har nu ;p

    Saker med saker

    Tacos med chipsdipp och mandariner



    Förstår inte hur vissa människor kan äta tacos utan sås! Den där röda såsen som man får med är inte god heller. Den sås som man ska ha på tacos är chipsdipp. De godaste smakerna, som jag brukar äta, är Fresh Island och Ranch, det är mumma! En del tycker det är konstigt att ha med mandariner till tacos, men mandarinerna gör så att det blir lite saftigt och sött.