• Arkiv
  • Startsida
  • Voodoo

    Denna voodoodocka gjorde jag idag på syslöjden. Egentligen ska den ha ett rött hjärta också. Jag kanske syr ett litet sånt nästa gång vi har slöjd. Älskar voodoodockor, de är så söta! Ska göra fler av dem. Idag har jag i alla fall hållt på att skriva en musikuppsats som ska vara inne på onsdag. Jag var tvungen att skriva den för att ha en chans att behålla mitt MVG i slutbetyg. Skriver om Kent. Hoppas min musiklärare tycker att det blir bra bara! c:

    Man kan nästan säga att skolan är slut, för niornas del i alla fall. Denna veckan går vi bara till onsdag, då vi för övrgit har halva dagen trivseldag. Sen är vi lediga ända fram tills tisdag då vi börjar igen. Då går vi dock bara i skolan på tisdagen, sen åker vi till Stockholm onsdag-torsdag, och efter det är vi lediga på fredagen. Veckan efter slutar vi i skolan på torsdag, och dagarna innan det lär ju inte bli så jobbiga, hihi!

    ♥ Söta saker ♥


    Banksy

    För ett tag sen i skolan höll vi på att skriva om olika konstnärer. Jag valde då att skriva om Banksy, en otroligt cool och kreativ konstnär enligt mig. Bilden här ovanför har jag ritat själv. Allt svart är målat med riktigt bläck, och blommorna med vanliga tuschpennor. Originalbilden ser ni nedanför. Den är alltså gjord av Banksy.
    Kolla in mer av Banksys konst HÄR och HÄR

    Nya saker som jag gillar väldigt mycket!

    Nyinköpta glasögon från Glitter. Vanligt fönsterglas. Gillar dom väldigt mycket.

    Nyinköpta solglasögon från glitter. Gillar dom väldigt mycket.

    En mössa som jag har stickat själv. Gillar den väldigt mycket.

    Har ÄNTLIGEN fått tag på oranga converse och jag gillar dom VÄLDIGT mycket.

    Forever Young

    Hemkommen från en grymt mysig kväll. Var på konserten Forever Young. Lite senare på kvällen började lugna band spela och massa folk satt på filtar/jackor/bänkar och lyssnade i mörkret framför scenen, det var hur mysigt som helst. Jag tror dock att jag hade det mysigast, som fick sitta i en underbar killes famn :')


    Calle, jag, Emrik och lilla Thelma

    Sjuuk..

    Nu har jag blivit sjuk igen, det var ju inte länge sen sist... Ska i alla fall på konsert ikväll och det kommer nog bli awesome! Jag MÅSTE bli frisk tills vi ska spela våran nästa match. Kunde tyvärr inte vara med igår, vilket var jättetråkigt ): Nu ska jag nog duscha och göra iordning mig, bye!

    Såhär fixar jag mitt hår



    Lite dryg kanske, men vem bryr sig c:

    EDIT:
    Hårspray - Volume hairpspray från Schwarzkopf
    Hårpuder - OSiS+ Dust It från Schwarzkopf

    21 maj 2011, världens undergång



    Hmm, ja, vad ska man tro. Den första tanken de flesta får är väl "äh, ofta, det kommer ju inte hända!". Så känner väl jag lite med, men ändå känner jag denna obehagliga känsla långt inom mig. Tänk er bara, om nu världen skulle gå under på lördag, hur otroligt hemskt det skulle vara! På videon säger de att runt klockan 18.00 kommer den här otroligt stora jordbävning äga rum över hela världen. Vid 18.00 på lördag håller jag på att gå in på en konsert, vilket jättemånga andra människor också gör. Tänk om marken skulle spricka då. Ja, det återstår att se.

    S(p)exigt

    Idag hade vi som sagt avslutningsfoto och jag kan säga att det var lyckat! Jag klädde ut mig till dockan i Saw-filmerna, och kände att jag gjorde ett bra val. Hade en liten trehjuling med mig också, hihi.

    Mickan och Julia
    Calle, även kallad Sexy Beast
    Emrik, även kallad gay, ehe, nejdå..
    JessicaPessica
    Såhär såg jag ut.

    Avslutningsfoto

    Avslutningsfoto imorgon! Hoppas det finns massa utklädna nior man kan ta kort på. Hoppas också att jag lyckas med att sminka mig som jag ska imorgon. Har provat att sminka mig så en gång innan, så jag får hoppas att det blir minst lika bra som det blev den gången. Var precis och fixade det sista som behövdes, svart hårspraysfärg. Fast kom på att jag inte fått en kavaj från Mickan än, som jag ska låna. Hihi, detta kommer nog bli bra.


    Haha, ser ni vem det äär!? Ni är ganska dåliga om ni inte gör det (a)

    Kanske en videoblogg?

    Fick en kommentar från en anonym som undrade hur jag gjorde för att få mitt hår att se ut som det gör, alltså att det ligger framåt från sidan, typ ^^ Tänkte att jag kan ju försöka fixa en videoblogg på hur jag fixar mitt hår, om ni nu skulle tycka att det var intressant. I så fall blir det i helgen, för i veckan har jag inte tid. Kommer då att visa produkter och om jag kanske har några tips.

    Mitt hår ser inte ut riktigt såhär nu, men näääästan c:

    Regnbåge och naglar

    Åh, kvalitén på bilden blev ju inte alls lika bra här på bloggen. Den är mycket bättre i orginalstorlek. Innan haglade det i alla fall grymt mycket. Då visade sig också regnbågen. De två svarta prickarna på bilden är fåglar c:

    Filade och målade naglarna innan. Nöjd med resultatet. Ser dock bättre ut i verkligeheten än på bilden.

    Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    Dagens look


    Fredag den 13

    Ikväll var Jessica och jag och tittade på dansuppvisning. Så glad att jag gick! Dansarna var jätteduktiga. De som var små, 7-9 år, var så grymt söta och dansade så fint att jag fick tårar i ögonen :')
    Saknar nästan att dansa street, vilket jag gjorde för ungefär 4 år sedan, long time ago.
    Nu sitter jag i sängen och tittar på Talang. Det är dessutom fredag den 13 idag men det har inte hänt mig något oturligt som tur är c;


    Klänning

    Tittade runt lite på olika klänningar och fastnade för denna klänningen. Jättesöt tycker jag!

    Blir nog att köpa den till avslutningen!

    Min eftermiddag i bilder


    6mm

    I fredags efter skolan åkte jag och köpte en 6mm töjning. Den är i nu, och jag längtar tills jag kan sätta i en tunnel. Ska dock töja mer än 6mm. Har hittat en jättefin rosa tunnel med diamanter på, och om någon köper den nu slår jag den! c:


    Jag köpte toapapper och fick torr humor

    Jag suger på att uppdatera med något intressant.. Har dock lite inlägg på g, men de kommer någon gång när jag orkar lägga in bilder, ehe.

    Klippdags

    Sticker iväg och klipper mig nu med Mickis. Efter det blir det att gå till Calle!

    Lite smått och gott om mig


    • Jag har aldrig slingat eller färgat mitt hår.
    • Från början gillade jag inte te, men jag ville gilla det så jag lärde mig att gilla det.
    • Jag har den underbaraste pojkvännen i världen!
    • Jag hatar inlämningsuppgifter.
    • Jag hade räls i ungefär ett år. Tog bort den för ungefär ett år sedan.
    • Jag gillar att testa nya saker.
    • Jag ogillar verkligen människor som är kaxiga och som tror att de är något, när de i själva verket inte är det alls.
    • Om inte mitt hår ser någorlunda bra ut tycker jag oftast inte att något annat på mig själv heller gör det.
    • Jag skulle önska att allt som finns att äta skulle tillverkas i glutenfritt format också. Dock är det väldigt långt ifrån allt som gör det.
    • När jag träffar nya människor är jag blyg och uppfattas säkert som osäker, men egentligen är jag inte alls blyg och jag älskar att skämta, skratta, hoppa omkring och vara allmänt galen.

    Vilket misstag

    Som ni kanske har sett så har blogg.se haft något fel så inläggen har inte synts. Nu är det i alla fall fixat.

    Som jag har nämnt en gång tidigare så är jag glutenintolerant, alltså jag tål inte gluten, vilket finns i tre av de fyra sädesslagen. Idag i skolan var det pannkakor och jag hämtade som vanligt min glutenfria mat i "köket". Jag åt min mat och sen skulle jag hämta en pannkaka till. Då såg jag att förra gången hade jag tagit fel pannkakor. Jag hade tagit laktosfria! Jag brukar aldrig vara slarvig eller ta fel så, men idag råkade jag göra det. Tog i alla fall en pannkaka till, glutenfri såklart, gick tillbaka till bordet där mina vänner satt, och berättade för dem om incidenten. Självklart ger det här konsekvenser och i mitt fall får jag ont i magen och spyr när jag ätit något som innehåller gluten. Jag gick runt i ungefär två timmar och visste att jag någon gång under dagen skulle bli tvungen att spy, ingen härlig känsla.. Innan sista lektionen åkte jag hem för jag kände att det nog var dags snart. När jag kom hem visade det sig att jag hade rätt. Nu ligger jag här i min säng och mår ganska bra, har lite ont i magen bara. Var nog tre år sedan det här hände förra gången.

    Skulle tränat idag också, men det blir ju inget med det.

    När jag kom hem fick jag dock reda på en sak som gjorde mig glad! Mina kläder som jag beställde, som ni kommer ihåg (?), har kommit hem till mig nu! Kommer ta bilder på dem imorgon och visa här. Då har jag också klippt mig. Hoppas det blir som jag vill ha det!

    Hoppas pappa kommer hem snart så jag kan få piggelin som han har köpt med ^^

    Min dag

    Ah, solsolsol, underbart! Efter att jag hade ätit frukost la jag mig i hängmattan i bikini och solade och läste. Fick lite färg på magen och benen, hihi. Hela dagen har spenderats ute på altanen faktiskt, riktigt skönt! Skulle tränat idag med, men eftersom att pollenallergin dödar mig hoppade jag över den idag. Skulle bara blivit värre om jag tränade. Måste skaffa bättre medicin.

    Myskväll

    Nu sticker jag till Mickis och Jessica. Senare ikväll grillar vi och har det jättemyys!


    Nu vet jag!

    Igår sökte jag runt lite på internet och jag hittade faktiskt vad jag ville klä ut mig till på spexfotot. Säger dock inte vad det är, men det kommer ni ju få se sen, antingen i skolan eller på kort. Tror att det kommer bli skitbra om jag lyckas bra :d

    KOMMENTERA MED ETT FÖRSLAG, TACK!

    Om ungefär en vecka ska vi ta avslutningsfoto/spexfoto i skolan. Då klär man ut sig och gör ett lite roligt foto med klassen, men jag vet inte vad jag ska klä ut mig till! Någon som kan ge föslag på vad man kan klä ut sig till? Vad som helst, ge massa förslag, sneeeela!? c:


    Så här såg jag ut på ett juldisco för ungefär ett och ett halvt år sedan. Skulle föreställa en punkare.

    ...

    Uppdateringen här fortsätter att vara usel! BLÄ! Har fått låna en dator nu, så en dator har jag i alla fall, men mina bilder och allt sånt är ju på min andra dator... Hoppas det fixar sig så att man kan spara över allt och lägga in på denna datorn.

    Match

    Kom hem från en fotbollsmatch för ett litet tag sedan. Vi mötte Rosenfors och det blev 2-2. Jag tyckte det var en väldigt rolig match faktiskt! Tufft motstånd, då får man kämpa, och det är ju kul. Vi spelade hur bra som helst. Dock var det otroligt kallt! Hade ingen känsel i armarna och händerna. Nu har jag ätit mackor och risgrynsgröt samtidigt som jag har kollat på Big Brother, och det ska jag fortsätta med nu! Hejdå c:

    Valborg

    Gårdagen/kvällen/natten var awesome! Började med att jag, Mickan, Jessica och Julia åkte till donken och åt där, och hade väldigt kul. Efter det åkte vi till stan och var där en stund, sen åkte vi till brasan. Där var vi och myste till ungefär tio, då vi åkte till Östanå till Emmies stuga. Där var också Linda, Emina, Nejra och Helena. Där ute hade vi väldigt trevligt och mysigt. Åkte sen hem vid tolvtiden. Valborg var väldigt bra!