• Arkiv
  • Startsida
  • Åka stång

    Haha, hittade dessa två videor från i somras. Det kan vara ganska svårt att åka ner för en stång som är full av bladlöss, när man är två meter upp i luften, faktiskt!



    I slutet petar Mickan mig i ögat, det är därför jag skriker med missbildad röst c:

    Helt ointressant egentligen..

    Åkte till Intersport innan för jag skulle köpa fotbollsskor, men såklart så fanns det inte några som jag ville ha..great! Tänkte kolla på Glee nu som jag spelade in igår, men känner att jag orkar inte det, så jag väntar nu på att klockan ska bli tio då Big Brother börjar. Tills dess har jag ingen aning om vad jag ska göra, lyssna på musik och spela onlinespel antagligen.

    Saker med saker

    Fralla med nutella och strössel



    Ännu en sak med nutella, men det är ju så gott! Emina påminde mig om det här igår, och då tänkte jag att jag kunde skriva om det här. Jag har ätit det innan för ganska länge sedan, men idag åt jag det igen. Det var jättegott. Som Emina sa, så knastrar det så gott i munnen när man tuggar på strösslet.

    Vill ha håret som det var då

    Träningen var jättekul och det var härligt att spela fotboll igen! Nu ska jag träna så mycket jag kan tills serien börjar, om fyra veckor, så jag inte är otränad tills dess.

    Har varit sugen på att rita ganska länge nu, men har alltid haft annat att göra, och idag var det träning och läxor. Så fort jag har tid ska jag börja på en teckning som ska föreställa en liten söt tjej, ni får se vem när den är klar. Tror den kan bli riktigt bra faktiskt, hih!

    Vill ha mitt hår som det är på bilderna, som det var när jag precis hade klippt det. Nu har det blivit långt och frisyren blir bara svårare och svårare att fixa, blä.

    Träning!

    Nu blir det fotbollsträning, ciao!



    Ännu en dag

    Ännu en dag med huvudvärk.. Ska ändå träna ikväll, får hoppas att huvudvärken har släppt tills dess. Idag var det nationella i biologi, igen. Vi skulle göra en labb, och jag tror det gick ganska bra.

    Innan märkte jag att jag hade typ ett sår på min höft, och jag undrade vad det kom ifrån. Då kom jag på att jag måste ha fått det när jag sprang in i en dörr innan idag, ehe. Det gjorde sjuukt ont, och det gör fortfarande ont om man trycker på höften.

    Lägger in en bild på hur jag ser ut idag också, inte för att någon bryr sig, men ändå :D

    Sommaren kommer, sakta men säkert

    Klockan är snart åtta och när jag kollar ut genom fönstret är det fortfarande ljust. Inte ens gatlamporna är tända än, hihi, sommaren närmar sig, sakta men säkert! Det är "bara" 79 dagar kvar till sommarlovet, och det känns som väldigt lite faktiskt. Plus att det är påsklov, och skolresa till Stockholm, och annat som gör att tiden kommer bli rolig och gå snabbt innan sommarlovet. Kan knappt vänta tills jag får sitta ute på varma sommarkvällar med vänner och prata och ha det mysigt.

    Bilden togs förra sommaren på Öland. Härlig tid!

    Saker med saker

    Nutella på riskakor med smak



    Kanske inte världens konstigaste blandning, men jag vet ingen annan som äter det i alla fall. Det här är jättegott! Man kan ju ha vanliga riskakor, utan smak, men det tror jag inte alls är lika gott. Istället ska det vara t.ex smakerna gräddfil & lök, chili, ost, eller något annat mums!

    Fenomen

    Någon mer än jag som kollade på Fenomen som var på kanal 5 för en stund sedan?



    Jag bara älskar sådant! Övernaturliga, eller vad man ska kalla det, saker är så fascinerande. I det här programmet ska de få fram Sveriges främsta mentalist. En del av de som tävlar gör så sjukt sjuka saker, det är så häftigt. Jag skulle vilja kunna sådant.

    Saker med saker

    Hallonkräm och mjölk, med flingor över



    Första gången jag åt det här var när min mormor gav mig det för ganska länge sedan. Jag tyckte det var väldigt konstigt att ha flingor på kräm och mjölk, men det var faktiskt gott, så jag har fortsatt att äta det. Det blir gott när den goda smaken från krämen blandas med de krispiga flingorna. Man kan ju ha vilken smak man vill på krämen, och likaså med flingorna. Du borde testa!

    Cbnsorthabsölfmkiamesdövfmiare

    Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag tänkte baka såna där goda kakor, tror de heter kärleksmums, men jag orkar inte, ehe.. Sen tänkte jag rita, men jag har inte tillgång till den bilden jag behöver nu, så det kan jag inte göra. Om tjugo minuter är det i alla fall Big Brother, jag tror det är repris från igår så det ska jag kolla på, för jag missade det igår. Blabla, ointressant inlägg..


    Yeah, passande bild...

    Saker med saker

    Tänkte skapa en annorlunda kategori som ska heta "Saker med saker". Jag lyssnade på radio en gång och då berättade de om saker med saker. Det betyder att man äter konstiga saker, typ blandar olika mat som en del skulle tycka var helt otroligt äckligt. Detta gör jag ganska ofta. Jag har fått höra många gånger när jag äter något "Åh, hur kan du äta det!?". I den här kategorin ska jag alltså skriva om konstiga saker som jag äter, eller som andra tycker är konstiga i alla fall. ^^ Kanske brukar du också äta det jag skriver om? c;

    Whatcha think about it?

    Orginalbild
    |
    |
    v





    Inte helt perfekt likt, men jag är nog nöjd!

    En charmig dikt!

    Haha, jag hittade en gammal sak som Jessica och jag gjorde en gång, och den har jag skrattat åt nu. I skolan fick vi en uppgift som handlade om att vi blev strandsatta på en öde ö, och så skulle vi skriva massa olika saker om den här öde ön, det blev som en liten uppsats typ. Det hela blev väldigt komiskt tycker jag. Vi skulle t.ex skriva en dikt om hur vårat liv var där eller något, och den ser ut såhär:
    (VÄRD ATT LÄSA)

    Vi sitter här på stranden,
    vi skriver våran dikt i sanden.
    Solen värmer våra kroppar,
    men eftersom att vi är snopplösa tyvärr inte våra snoppar.
    Vi har flyttat oss till skuggan av en palm,
    för att istället sjunga en tråkig psalm
    Våran sång är jättevacker,
    så vacker att fåglarna får gråtattacker.
    Efter våran vackra sång,
    kom vi på att vi behövde byta tampong.
    Vi gick in i skogen,
    och där var Jessica med en apa otrogen.
    Vi klättrade upp i ett träd, men nu måste vi avsluta våra dikt,
    för grenarna klarar inte av våran kroppsvikt.



    Svar på tal

    Eftersom att den som kommenterade detta inte skrev något namn så får jag svara på det här sättet. Ja, jag har så att man inte kan kopiera något på bloggen, men det är ju hur lätt som helst att bara skriva av ändå. Jag skulle vilja visa er den, men jag vill verkligen inte riskera att någon skriver av. Kanske låter töntigt, men det som står i krönikan är verkligen mina egna ord och tankar om en viss grej, och det skulle som sagt vara tråkigt om någon snodde dem. Kan hända att jag visar er senare, någon gång i framtiden ;)

    Update

    Kanske dags att skriva något? I tisdags kväll blev jag sjuk, och jag har varit sjuk sedan dess. Dagarna har bestått av att ligga i soffan och kolla på tv, och läsa. Har haft feber varje dag, plus ont i halsen och förkyld, och en väldig hosta! Nu har det mesta gått över i alla fall och jag ska gå till skolan imorgon efter att ha varit hemma i en vecka. Ska bli skönt att komma ut igen, jag har inte varit ute på en vecka! För en stund sedan skrev jag klart en uppsats som handlar om friluftsliv, inte kul. Eller det är ju kul att den är klar, men det jag skrev om var inte kul, ehe.. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, hejdå.

    Lägger upp denna bara för att den är gullig! (Är inte mitt hår väldigt långt där btw!?)

    Ett blogginlägg

    Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk, sjuk, sjuk... Var inte i skolan i onsdags och missade alltså NP i biologin..är inte jättetaggad på att sitta en annan dag i tre timmar och skriva det. Var inte i skolan idag heller och anledningen till det är att jag är sjuk, jättesjuk, blä. Ska nog inte till skolan imorgon heller.

    Idag fyller min lillebror 13 år så vi ska fira honom snart. Får se om jag orkar äta något som mamma har bakat, har inte världens bästa aptit nu.

    Boktips

    Haha, yes, jag tipsar om en bok. Känns lite gammalmodigt men skit samma!

    DJÄVULENS MÄRKE


    Den här boken började jag läsa för ett par veckor sedan. I skolan var vi tvugan att låna en bok som vi sedan ska skriva en recension av, och då lånade jag denna. Trodde det skulle vara en vanlig bok som är sådär halvkul att läsa ni vet, men den visade sig vara en riktigt bra bok! Jag har redan läst halva boken (244 sidor), vilket är ovanligt att jag gör på så kort tid. Det brukar ta någon-några månader att läsa en bok (a) Jag sa till bibliotikarien att jag ville ha en bok som liknade "Genom dina ögon", och då gav hon mig denna, så om du har läst "Genom dina ögon" och gillade den så ska du absolut läsa denna också!



    Sick

    Blev klar med min krönika innan. Det känns jätteskönt att den är klar, och jag blev dessutom jättenöjd med den! Tänkte först att jag kunde lägga ut den här så ni kunde läsa den, men det finns en risk att någon skulle kopiera den, så jag struntar i det.

    Jag har blivit sjuk också, ont i halsen och hostar jättemycket, inte kul. Not my fault though ;)

     

    Imorgon är det nationella prov i biologi, yäy..eller nä.. Får helt enkelt förlita mig på mitt minne och hoppas att jag kommer ihåg vad jag har lärt mig under högstadiet. Godsakerna som joinar mig på provet är Festis, Dextro och Dumle!

     


    Jönköping

    Idag har jag varit i Jönköping hela dagen. Köpte två linnen, och ett par jeanshorts till sommaren! Snart ska jag till Jessicapessica, hihi.


    Dagens blogg

    DAGENS BLOGG HITTAR NI OM NI KLICKAR HÄR!

    Dagens blogg

    DAGENS BLOGG HITTAR NI OM NI KLICKAR HÄR!

    Skriv en kommentar i detta inlägget om du vill vara med i Dagens blogg, så slumpar jag ut vinnaren och presenterar den imorgon ikväll :)

    Ser ni vem?

    Idag har jag ritat igen. Kunde först inte komma på någonting att rita, men sen kollade jag runt på facebook, ehee, om det var någon som hade en profilbild med bra skärpa, och jag hittade en till slut. Teckningen är inte klar än men är det någon som kanskekanske kan se vem det är?


    Studiedag

    Idag är det studiedag, och jag är alltså ledig. Jag ska nog bara slappa hela dagen i myskläder. Ska kanske rita något, och kanskekanskekanske börjar skriva på en krönika som jag måste skriva, och jag tror den kommer bli bra faktiskt! Jag ska försöka gå upp från sängen nu, om jag orkar, och äta lite frukost. Blev väldigt sugen på mackor med nutella på, hihih!




    Nutella måste vara en av de godaste sakerna som finns!

    Dagens blogg

    DAGENS BLOGG HITTAR NI OM NI KLICKAR HÄR!


    Skriv en kommentar i detta inlägget om du vill vara med i Dagens blogg, så slumpar jag ut vinnaren och presenterar den imorgon ikväll :)

    GH

    Nu har jag suttit och spelat Guitar Hero Metallica ett tag, för att skryta lite kan jag ju säga att jag kör på expert, yäyä! Nu ska jag i alla fall iväg och titta på min lillebror och en annan tjej när dom spelar saxofon och piano, ciao!


    Dagens blogg

    Yes, jag starar med "Dagens blogg"-tävlingar, så blir inte den här bloggen helt död i alla fall ;) Ska försöööka att uppdatera oftare. Jag vet att jag är väldigt dålig på att skriva här, men det är ju inte så kul att skriva när man inte har något att skriva om, right?

    Skriv en kommentar i detta inlägget om du vill vara med i Dagens blogg, så slumpar jag ut vinnaren och presenterar den senare ikväll :)

    Färdigt

    Blev inte så nöjd som jag trodde att jag skulle bli, tycker inte att det ser ut som jag. Lägger inte upp orginalbilden eftersom att jag tycker inte det blev särskilt likt.

     


    Självporträtt


    Detta är vad jag håller på med just nu, ritar! Första gången på ganska länge faktist, och det känns underbart att rita nu igen! Det ska till slut, förhoppningsvis, föreställa mig själv. Kommer visa den färdiga teckningen när den blir klar, och även orginalbilden c;

    Piano

    Tänkte att jag skulle lägga upp denna video, där jag spelar piano. Det är dock bara början på låten, och jag är inte den bästa pianospelaren så det låter inte prefekt c;

     


    GLAAAAD

    Äntligen är den min, hihihi!