• Arkiv
  • Startsida
  • JESSICAJESSICAJESSICAJESSICAJESSICAJESSICA

    Snart ska jag vara med i alla fall Mickan, och förhoppningsvis Jessica, om hon kan svara någon gång, SVARA JESSICAAAAAAAAAAA!!!!! Då ska jag berätta tre drömmar för dom som jag har drömt de senaste nätterna, haha. Fast en drömde jag för jättelänge sen, men har inte haft chans att berätta den än, mähä.


    Vacker..

    Blabla

    Igår blev det ScoobyDoo-maraton med kusinen, från 19.30 till 00.00, puh. Idag har jag inget planerat. Kanske ritar sen eftersom att det inte blev något med det igår. Blabla.



    Kalas

    Nu åker jag och firar min kusin som fyller sex år imorgon c:



    Night-talking

    Suttit och ritat sedan 22.00 nu och ändå är bara konturerna färdiga. Teckningen är i alla fall bra än så länge och jag tror nog att jag ska kunna fixa att hålla den fin tills den är klar också, hoppas jag c: Jag måste gå på toa men jag orkar inte, vad ska jag göra!? Livet är svårt ibland. Nu ska jag nog sova, hejdå.

    The Sims 3

    Nu ska jag installera The Sims 3, eftersom att jag inte har gjort det på den här datorn än. Kommer få börja om med en ny gubbe nu, buhu, jag som hade värsta kriminella snubben ju!



    Slinga håret?

    Har funderat på att skaffa en sådan här slinga. Blev väldigt sugen idag och jag ska nog fixa detta inom en snar framtid. Tycker att det är snyggt! På bilden är det dock bara sprayfärg som jag fixade med för några minuter sedan.


    Puss på dig snigelfisk

    Hemkommen från bion. Filmen var bra, och jag gillade slutet. Fick dock ont på näsan av 3D-glasögonen så jag fick sitta och hålla upp dem. Mamma var snäll och köpte boken Fatta eld till mig idag, andra boken i trilogin om Hungerspelen, så den ska jag nog läsa nu.
    Jag saknar min underbara Calle.


    The day

    Idag ska jag träffa Jessica, sen ikväll ska jag på bio, Harry Potter, med lillebror.

    Dagens look

    Rainbow

    Snackade ju om att jag hade regnbågar på naglarna, well, yeah!



    När lammen tystnar

    Nu ska jag titta på När lammen tystnar. Den är på kanal 3 och började nyss.



    Min panna är ingen restaurang du kan äta dig mätt på

    Som jag har fruktat det här, i alla år. Fram tills idag har jag lyckats hålla mig borta från det. MYGGBETT I PANNAN! AAAAAH! Life's hard sometimes.

    Panflöjt



    Ni kan väl inget annat än att hålla med mig om att panflöjt är ett av de vackraste instrumenten som finns? Herregud vad vackert det är! När vi var i Varborg var det en kille som stod på torget och spelade flöjt till inspelad bakgrundsmusik. Han hade minst tio olika flöjter som han bytte mellan i en låt. Han var grym.

    Nu vill jag bara lära mig spela panflöjt!

    Redhead

    Yäääj, nu har jag tunnlar i båda öronen!! Finally c: Sitter btw här i min säng och spelar gitarr, om ni undrade eller så, vilket ni antagligen gjorde eftersom att ni tittade in här på min blogg. Mina naglar har regnbågar på sig, jättefint. Jag vill ha en webbkamera!!!!!!!


    En bild som redigerades för länge sen, och som togs för ännu längre sen. Vad tycker ni om mig som rödhårig?

    Blabla

    Igår var jag på konsert och det var trevligt. Efter den gick Calle och jag hem till mig och sov här, och nu har han precis åkt hem. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog läsa ut boken Hungerspelen, som jag är helt fast i! Alla borde läsa den. Ska lägga upp fler bilder från Varberg någon gång med. Det började lagga när jag skulle lägga upp bilderna förra gången.

    Dagens OF

    Ny skjorta från JC.

    De första dagarna i Varberg

    När vi var i Varberg var det en utställning som hette Wheelsandwings. Där var det bilutställning och flyguppvisningar. Dock var jag inte på den, men såg ändå flyplanen från campingen vi var på. Det var också cruising på fredagen som vi åkte på, i bilen på bilden under.




    På lördagen cyklade jag och mamma in till staden och gick på marknad och lite. Fick värsta brännan på armarna. Det var också bilkö från utställningen nästan enda in till stan, ungefär 4km!


    På söndagen regnade det jättemycket så vi åkte in till Ullared och gick runt i det stora varuhuset Gekås. Shoppade nagellack, lite random stuff, och även ett par tröjor där.!

    Nagelfilar.

    Sjukt snygga lack!

    En av tröjorna.


    Home again

    HEEJ ALLA FOLLOWERS!

    Nu är jag hemma igen efter en blåsig vecka i Varberg. Kommer uppdatera noggrannare om alla dagar i följande inlägg. De sista två dagarna har det i alla fall varit asbra väder och jag har fått färg på kroppen, wihi!

    Fick en kommentar där en tyckte att min frisyr var fin och undrade hur man klippte den.
    Första gången jag klippte mig så tog jag med bilder (på sådana frisyrer) till frisören och visade hur jag ville ha det. Att jag ville ha det mer framåt åt sidan, ingen direkt bena, och ganska uppklippt och "busigt". Frisören var förstående och liksom berättade hur hon kunde klippa för att få till frisyren. Jag som hade väldigt hellångt hår innan blev av med mycket hår kan jag säga, men resultatet blev jättebra tyckte jag! Dock var det inte riktigt så som jag ville ha det när frisören stylade, men när jag fixade håret hemma sen blev det awesome. Nu på senare tid har jag klippt mitt hår själv. Fått lite tips genom att titta på youtubeklipp. Har klippt både med sax och rakhyvel (det är lätt att fixa luggen med genom att bara dra den, neråt, vid topparna, om ni förstår, ehe).

    Uppdatering från förtältet

    Nu sitter jag i Varberg. Uppdateringen lär inte bli bra nu på en vecka, men det får ni stå ut med.


    Paaackaaa

    Packa, packa, packa! Åker till Varberg imorgon, så det är packa som gäller. Är för övrigt sjuk, förkyld så det smäller om det. Mitt lock för örat som jag har haft sedan i lördags släppte nyss och det var väldigt skönt. Kändes som om jag fick värsta superhörseln, haha, bara för att jag har varit helt igentäppt i örat innan. Har också satt i en 6mm töjning i örat nu, har den dock bara på 5mm, eftersom att jag inte hade en 5mm.. Och när jag satte i hela, för någon vecka sedan, blev det infekterat. AAH, mina fötter domnar bort hela tiden när jag sitter här. Måste vara ett tecken på att jag ska fortsätta packa, eller leta reda på mina hörlurar. Yes, bye!


    Delar med mig av en gammal bild som togs 100726. Såhär såg jag ut för ett år sedan.

    Momo & Mofa

    Heeej!
    Om någon timme ska vi till mormor och morfar på middag. Blir gott! Såg btw att en här i staden målat om sin cykel nästan exakt likadant som jag. Har man ingen fantasi då (?) undrar man ju..haha..menmen, you remember where you saw it first! ;)



    Vi svalkades av samma vind

    Såhär ser jag ut idag! Senare blir det att träffa Calle, wihihi!


    He's a pirate

    Jag och bror spelar. Tyvärr ligger bilden ner, men ni får helt enkelt luta huvudet åt vänster c;


    Svar på tal



    Nu är det ju så att jag ska gå i Nässjö och inte i Eksjö. Som tur är följer mina närmsta vänner med mig, de ska också gå på Brinell, fast andra linjer. Jag ska inte bo i Nässjö, utan jag kommer pendla varje dag. Så andra vänner som bor i Vetlanda kommer jag säkert att träffa. Calle och jag har gått i samma klass innan och träffat varandra varje dag, vilket kanske låter lite tjatigt, men jag tyckte det var hur bra som helst! Nu kommer jag inte träffa honom lika ofta, vilket är synd, men när jag väl träffar honom kommer man ju nästan bli extra glad för att man inte har träffats på ett tag.

    Klassen

    Mamma ringde till Nässjö Intagningskansli och de sa att klasserna skulle stå i Smålandstidningen idag, vilket de gjorde! Så nu har jag suttit och checkat in mina framtida klasskompisar på facebook. Sex stycken i min klass då, hehe. De sa dock att vi skulle läsa med Estetik/Media-klassen.


    Dagens

    Dagens klädsel. Kör utan byxor idag, det är ju så varmt! Nej..skojar bara, har jeansshorts på mig med, såklart ;) Fick även en ny klocka av mamma innan, hihi.

    F

    Some information

    • Jag tycker inte om grädde, i så fall i ytterst liten mängd. Blir illamående av för mycket.
    • Jag är inte så förstjust i tårta då de flesta innehåller grädde och annan klet som gör en illamående
    • Jag heter Charlotta i mellannamn.
    • I min nya klass ska vi bara vara sex stycken, och jag känner inte en enda. Dock ska vi läsa med en annan klass med.
    • Jag biter på insidan av mina kinder/läppar nästan hela tiden, och skulle vilja bli av med den ovanan.
    • Min favortifärg är orange.
    • Jag älskar att vara på husvagnssemester.
    • Jag fascineras av rymden.
    • Jag tror på övernarturliga saker, så som andar, fenomen, mentalism, tankeläsning osv.
    • Jag tycker om att dansa.
    • Jag vill bli jättejätteduktig på att rita porträtt, och hoppas på att utvecklas jättemycket under gymnasiet.

    Ledig, finally

    Och så var sista arbetsdagen avslutad. SOOOOOOMMAAAAARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!! Tre veckor har gått snabbt. På torsdag åker jag till Varberg och stannar där i en vecka.


    Öland, förra sommaren.

    Inte 100% likt..

    ..men jag är nöjd ändå.





    Ritaaa

    Här sitter jag på altanen och lyssnar på musik och ritar, vilket jag har gjort i..3 timmar nu! Funderar på att ta en paus och pussla (hehe), men då kommer det bara bli jobbigt att fortsätta rita sen. Teckningen ska bli klar idag! Så, vem ritar jag då? Om jag säger Americas Next Top Model, vad säger ni då!?



    Allsång i Forngården

    Det är väldigt, väldigt varmt ute! Ikväll ska jag på allsång i Forngården med Jessica, Mickan och Julia. Där uppträder bland annat Molly Sandén och Hannah Wickstrand, plus några till, och det lär bli jättekul att se! Innan var jag på Karlsson och köpte A3-papper, så nu är jag verkligen redo för att rita, gul plasttejp, var tvungen att tejpa handtagen på min cykel eftersom att de inte hade torkat än, och det resultatet blev bra! Åh, det stod inte i tidningen vilka som kom in idag heller :((


    Gammal bild, bara för att jag sitter vid mammas dator.

    Räkmacka, mmh

    CHACHA!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anledningen till varför jag inte bloggade igår var för att jag åkte till Calle direkt efter jobbet. Idag, efter jobbet, åkte Jessica och jag till stan för jag skulle köpa en sak på Björns Bokhandel. En papperspenna som man tonar ut blyerts med, haha, hänger ni med? Vet inte vad en sådan kallas. Blev såååhäääääär sugen på att rita innan, och jag kom återigen på att jag inte hade en sådan penna, som jag behövde. Har dock inte ritat än, utan la mig istället i hängmattan när jag kom hem från stan, och läste Harry Potter, vilket jag har gjort tills nu. Plus att jag sov lite.

    En sak som är irriterande är att det stod i tidningen vilka som är intagna på både Eksjös och Vetlandas gymnasie, MEN INTE NÄSSJÖ! Blaah! Hoppas verkligen det står i tidningen imorgon, eller någon annan dag denna veckan.

    Nu blir det snart räkmacka för min del, hähäää! Sen väntar godis och chips.


    Bild från valborg.

    Pennybags dance

    By Jonna & Jessica

    The original by TylerWardMusic

    Kärleken övervinner allt



    Blev väldigt sugen att beställa denna faketattoo. Det står "Amor vincit omnia". Det är latin och betyder "Kärleken övervinner allt". Tänkte inte ha den vid ögat, utan tror jag skulle ha den på handleden i så fall, eller någon annan stans, men inte vid ögat i alla fall.


    Underbara cykel!

    In action

    The result

    Cause' the party's in my head

    MIN CYKEL ÄR FÄRDIGMÅLAD! Ska bara sätta dit pakethållaren när allt har torkat, sen ska jag ta kort och visa här. Den blev asnajs! :') Det är för övrigt väldigt varmt idag, och det skulle ju vara dåligt väder i helgen, hmm, hah.


    SÖT BILD FRÅN TUNISIEN.

    Så var dagen

    Idag efter jobbet åkte mamma och jag till stan. Blev att inhandla ett par bh:ar och en mysig tröja. Efter det målade jag som sagt på min cykel. Blå denna gången. När jag satt där på marken och målade kom Mickan och Jessica förbi och pratade lite. Lite senare gick jag till Mickan där de var. Vi var ute tills det började regna, då gick vi till Mickan igen. Där utövade jag fjortisdans, haha yeah! Får se om den videon där jag gör det kommer upp här eller inte c; Nu ligger jag i min säng och är hungriiig, men orkar inte gå upp ur sängen, så det får vänta tills imon. För en stund sedan, btw, avslutade jag ett halvtimmes otroligt trevligt samtal med goa människor. Nu är det antagligen sova som gäller för mig, natti.



    Mi bicicleta

    And I'm off to paint