• Arkiv
  • Startsida
  • WFT-moment

    Idag när jag, Jessica och Sophia skulle upp till andra våningen på stationen och hade gått halvvägs i trapporna (nej, vi tog inte hissen för de som är biff går i trappor) frågade två gubbar, som antagligen jobbade där, om vi skulle in i det rummet som de stod i ingången till. Det såg ut som något kontor. Vi tittade frågande på dem och sa "nej?", och då brast dessa två gubbar ut i gapskratt och sa högt "NEHE, VILKEN TUR!!!!". Detta var verkligen, som Sophia sa, ett WTF-moment! Lixom, haha?

    I skolan har vi börjat med teckningskursen och jag ser jättemycket fram emot att jobba med den! Vi ska lära oss hur man använder de olika hjärnhalvorna när man ritar, eller något sånt, och det verkar awesome. Nu skulle vi i alla fall börja med att rita en hand, ett ansikte och en stol som sedan samlas in, och när vi är klara med kursen får vi tillbaka de teckningarna så vi ser hur mycket vi har utvecklats.

    Kände nyss att jag bara inte ville gå på insparken imorgon, kändes bara blääääääääääääääääääääää..men får väl gå ändå, lixom. Har nada att ha på mig, verkligen N A D A, men frågade Jessica om jag fick låna ett klädesplagg av henne, men hon har inte svarat än. Hoppas hon är sneel c:



    Kommentarer
    Postat av: jessica

    jag är alltid sneel c: sa dom inte otur btw? ^^

    2011-09-08 @ 22:09:45
    URL: http://ihaveamuffin.blogg.se/
    Postat av: Maja

    ok, men vart ska man ladda ner det då?

    2011-09-09 @ 18:23:23
    URL: http://majagraddvall.blogg.se/



    Ditt namn
    Kom ihåg mitt namn

    E-postadress (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Skriv din kommentar här under

    Trackback