• Arkiv
 • Startsida
 • Det här är vad jag gör när jag inte har något bättre för mig


  Asbra!

  En sjukt kul kväll igår! Träffade både nya människor och folk som man inte pratat med på år. Bästa kvällen på länge. Idag blir det bara slapp med tv-spel och kanske lite chips och så där, hihi.  Partyparty

  Efter att ha varit sjuk en vecka (inte helt frisk än) sticker jag med Jessica till Mickan för lite försenat födelsedagsfirande, awesome!


  Getting sick

  Hemma från Egypten nu då som ni kanske har märkt, kom hem i måndags. Igår/inatt/idag var bästa Calle här och vi hade mysigt och tittade på Nightmare Before Christmas. Började få ont i halsen igår och det har bara blivit värre. Förkyld och nyser och hostar och ännu mer ont i halsen. Känns sjukt skönt att muntliga nationella provet i svenska är över, bara det skriftliga kvar och det är inget jag fruktar. Har även suttit ett par timmar idag med ett hemprov i historia, yehej, tur att internet (och google) finns säger jag bara. Längtar tills nästa helg, då är jag ledig fyra dagar, WAH! Plus att det ska bli jättebra väder.  Sjukt awesome

  Detta är så sjukt coolt! Trodde inte jag skulle klara det när jag bara läste hur man gjorde, men klarade till och med att hitta den saknade stjärnan på bilderna längst ner med hjälp av denna metoden! Försök, och ge inte upp, asfränt jag lovar.


  Hejdå

  Nu blir det ingen uppdatering på en vecka, hejdå på er.

  Såhär ska det vara!

  Har hört och sett att på vissa datorer ser inte min design ut som den gör på min dator, vilket är synd. Det kan vara så att lite av menyn är nedanför resten av menyn, eller att bilderna är utanför sjävla skrivfältet osv... Såhär ska den i alla fall se ut, så ni vet!


  Glad Påsk

  Vaknade nu och ska äta donken till frukost, hehe. Senare idag ska nog Calle komma hit och imorgon åker jag till Egypten. Imorgon!!!

  Tummen upp på det


  Ny design

  !!!!!!!! Har suttit HELA dagen och fixat med designen. Nu är det nog färdigt och jag är nööjd för den känns som jag. Tittar just nu på Minuten på tv och ska nog äta lite godis från mitt påskägg, hihi.


  Love u!

  Bloggen är under construction

  Bloggen är under construction

  Påskfrukost
  .
  Dreaming

  Haha. Inatt drömde jag att jag var med i Big Brother. Just den dagen var jag typ försenad dit (man bor ju egentligen i huset hela tiden, men så var det inte i min dröm). BB-huset var i Mogärdeskolans matsal och när jag var precis utanför dörren in dit kommer Emina uppför trappan med en kille som jag snabbt ser är ingen mindre än Justin Bieber! Jag boxar till honom på axeln för jag blir chockad, hahaha, sen säger jag hej och frågar jag vad han gör här osv. Han börjar snacka om att hans engelskalärare tyckte att han skulle hälsa på. Vi tre sätter oss vid ett bord i skolans uppehållsrum där det också sitter tre asiatiska tjejer. De är inte här ifrån men kan ändå svenska så jag frågar hur de kan det. De säger att de studerade det när de bodde i Holland, där de även hade en svår tid.

  Weird dröm alltså! Måste bero på att igår innan jag somnade såg jag ett tv-program där det var asiatiska tjejer som hade haft en svår uppväxt, jag tittade på BB och var inne på hemsidan, och jag lyssnade på Justins nya låt och en intervju av honom, haha.


  Sunny day

  Tja! Igår var jag och Jessica i Jönköping. Fick med mig lite kläder hem, hihi. Vill att det ska vara shorts-väder ute! Om en stund ska jag i alla fall till Calle.  HP

  Åkte longboard igår, yää! Gick dåligt. De närmsta 24 timmarna kommer spenderas med Jessica och Mickan för vi ska ha Harry Potter-maraton, mysigt. Om nio dagar åker jag till Egypten!! Ska bli så härligt!